cadiaNs mandskab er tilbage i verdens top-3.

Heroic nærmer sig Astralis

Efter finalesejren i ESL Pro League ånder Heroic nu landsmændene i nakken på verdensranglisten, hvor der denne uge sker flere store ændringer.

Heroic er kravlet op på tredjepladsen efter ugens opdatering af HLTVs rangliste. Her ånder de landsmændene fra Astralis i nakken, som fastholder deres placering som verdens nummer to. 

Bare halvanden måned efter tilføjelsen af sjuush og refrezh er holdet altså tilbage i top-3, hvor de endnu engang udfordrer Astralis om titlen som det bedste danske mandskab.

Springet til tredjepladsen betyder, at cadiaNs tropper rykker hele ni pladser op efter gårsdagens finalesejr i ESL Pro League. Her slog de Gambit, som nu topper ranglisten, hvor de vipper det konkurrende CIS-hold NaVi af pinden. 

Der er desuden sket flere ændringer på ranglisten, hvor langt de fleste hold har fået en ny plads. Særligt Snappis ENCE kan glæde sig over mandskabets højeste rangering til dato, da de nu ligger på en 22. plads. 

Copenhagen Flames er ikke længere at finde i verdens top-30, da de akkurat falder udenfor listen, da de rykker syv pladser ned til en 31. plads. Ni pladser længere nede findes Tricked-mandskabet, der er rangeret som verdens nummer 40.

#1(Med 0 svar)
12. april 2021 kl. 20:25
Famous
Fortjent - men også vanvittigt imponerende efter kun halvanden måned med 2 udskiftninger! #CadianToTheMoon!
#2(Med 0 svar)
12. april 2021 kl. 21:38
majez
To danske hold i top3 - yderst imponerende 😃
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.