Celebrations er fortid i DREAM.

Tophold opsiger spiller forud for sæsonstart

Et af holdene i næste sæson af POWER Ligaen har skiftet ud forud for sæsonstart.

Topholdet DREAM, som gik ubesejret gennem 1. Division i den netop overståede sæson af Elgiganten Ligaen, har opsagt kontrakten med Celebrations.

Det afslørede organisationen på Twitter tidligere i dag.

Udskiftningen af Celebrations kommer måske som et chok for mange, da DREAM gik ubesejret gennem 1. Division i sidste sæson, men ifølge sportsdirektøren hos organisationen, Mathias "ma3rsk" Mærsk, så kommer udskiftningen på det rette tidspunkt.

Efter sæsonens ende – og med det lange tilløb til den næste – har Sonny (DREAMs coach red.) og jeg haft rigelig tid til at evaluere sæsonens forløb. Her har vi forsøgt at identificere områder, hvor vi kan forbedre os frem mod den kommende sæson, hvor vi får et travlt skema, fortæller sportsdirektøren i DREAM og uddyber:

Derfor er det vigtigt at udnytte pausen fornuftigt, og i den forbindelse har vi, efter grundige overvejelser, besluttet os for at opsige med Celebrations, da vi ønsker at forsøge os med en strukturændring. 

Med denne strukturændring, som ma3rsk uddyber som en 'ændring i den taktiske tilgang på serveren', er der dog opstået en rollekonflikt, som i sidste ende også har ført til, at Celebrations nu er fortid på holdet og i organisationen.

Med ændringen på plads opstod der en rollekonflikt, så i stedet for at lade Celebrations sidde på bænken i uvished, besluttede vi i fællesskab, at det var bedst for begge parter, hvis han fik muligheden for at søge andre veje.

Sidste mand næsten på plads

Selvom holdet officielt stadig består af fire mand, så har DREAM allerede en spidskandidat til, hvem, der tager den sidste plads på holdet.

Her er det nemlig den tidligere ESIMED- og Sigma-spiller Meltrox, som er udset som en femtemand, og han har da også fået en prøveperiode på holdet, afslører ma3rsk over for Dust2.dk

Efter flere gode samtaler, hvor vi fik forventningsafstemt, kommer Meltrox ind på en prøveperiode, der i første omgang varer et par uger. Dog er ambitionerne fra begges side af, at han kommer til at spille med under hele næste sæson, fortæller ma3rsk til Dust2.dk.

Med ændringer af holdkortet består DREAM nu af:

  • Danmark LyMZ
  • Danmark Tonnes
  • Danmark Azioom
  • Danmark zibron
  • Danmark Meltrox (på prøve)
     
  • Danmark Sonny (coach)
#1(Med 2 svar)
3. april 2021 kl. 12:10
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Modigt
#2(Med 1 svar)
3. april 2021 kl. 14:26
ma3rsk
Hvo intet vover, intet vinder, som man siger.
#4(Med 0 svar)
3. april 2021 kl. 16:51
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Helt enig. Det kan jo også sagtens være et klogt valg, men man skal bare være indstillet på, at hvis resultaterne ikke spiller, så kommer der nok en del kritik. Men sådan er gamet jo
#3(Med 0 svar)
3. april 2021 kl. 15:03
freeze
Hvem kicker bare Danmarks bedste Vertigo spiller???
#5(Med 1 svar)
3. april 2021 kl. 18:41
Preben
Virker mærkeligt at smide en mand på porten, efter at have renset 1. div.

Derudover må Celebrations da også være kamptiltet over at have grindet en hel sæson, og så ikke få lov at spillei PowerLigaen :/
#6(Med 0 svar)
3. april 2021 kl. 19:12
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tja vil man ændre spillestil for bedre at kunne følge med, og det så gør at rollerne bare ikke spiller, kan man jo blive nødt til at tage nogle svære valg.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.