Opret Log ind
Henter erfaren coach
Det danske mandskab har nu hentet en erfaren coach ind, som forhåbentlig kan hjælpe holdet med at forblive ubesejret.
Skrevet af: annemai    4. februar 2021 23:00      

Til DreamHack Winter 2013 var Sonny med som manager for Reason Gaming.

Accusata henter nu en ny og garvet coach i form af Sonny.

Det skriver organisationen på Twitter.

Accusata spiller med i 1. Division A i Elgiganten Ligaen, og her har holdet fået en drømmestart på sæsonen, da de har vundet samtlige ni kampe, og derfor netop nu indtager en førsteplads.

På holdet glæder man sig over tilføjelsen af Sonny, som allerede har haft en positiv indflydelse.

Vores forventning er, at Sonny kan bringe mere struktur til holdet. Vi har haft ham på prøve i flere praccs nu, og det er tydeligt, hvordan han har positiv indflydelse på vores beslutninger. Det kan være alt fra generelle tendenser hos modstanderne til mid round-calls i stressede situationer, fortæller Tonnes til Dust2.dk.

Nu henter holdet altså en coach, som har masser af erfaring. Sonny har nemlig tidligere været manager for flere af Danmarks bedste hold, og har haft spillere som spillere som MSL, Rejin og Xyp9x under sine vinger.

Ejeren af Accusata, Mathias Mærsk, sætter et par ord på tilføjelsen af Sonny.

Sonny og jeg har haft en positiv dialog de sidste par uger, hvor vi langsomt har set hinanden an. For begge parter var det vigtigt, at samarbejdet gav mening både på kortere og længere sigt. På nuværende tidspunkt kommer han til at varetage operationelle såvel som taktiske og analytiske opgaver, hvorimod ambitionerne på længere sigt er, at han langsomt skal overgå til en mere administrativ rolle i en større organisatorisk opbygning, fortæller Mathias Mærsk til Dust2.dk.

Tilbage i november hentede Aalborg Rebels den garvede coach ind, men her blev det dog kun til en enkelt måned sammen.

Nu skal Sonny altså hjælpe Accusata-mandskabet til flere sejre i 1. Division A. Holdet har hele tre kampe på programmet på tirsdag, hvorfor der er rig mulighed for at få skrabet flere point sammen.

Accusata består nu af:

  • dk Celebrations
  • dk LyMZ
  • dk Tonnes
  • dk Azioom
  • dk zibron
     
  • dk Sonny (coach)

LÆS OGSÅ
Aalborg Rebels henter garvet coach

LÆS OGSÅ
Uenige om exit

#1 pHENOMENON
2021-02-04 23:20
Fantastisk pickup for Accusata! Han er en dygtig coach :D
#2 SokS
2021-02-04 23:36
FORZA TONNES
#3 Kjaerulff
2021-02-04 23:40
FORZA TONNES
#4 TheKonkel
2021-02-04 23:41
Erfaren/garvet ? hvornår er man det ? :D Han udtalte selv da han blev samlet op af Rebels at han aldrig havde været mere end manager for tophold.?

GL det bliver spændende at følge ! Det lignede Sonnykom med noget rigtigt til rebels dengang, og han fik også meget ros. Jeg er altid fan af at der bliver tilknyttet en Coach til et hold, det kan hjælpe spillerne men også hjælpe ledelsen utroligt meget. Men skal man forstå ud fra teksten at Sonny nu er en Organisationens mand? ;D
#5 sirr
2021-02-05 08:35
Vildt fedt for både holdet og for Sonny. Er dog lidt forvirret over jeres forskellige betegnelser - ved ikke om Sonny kan signe af på den. I skriver at han tidligere har været manager (..), men de sidste par artikler har omhandlet hans rolle som coach - selvom der kan være nogle paralleller ift. opgaver m.m. er der dog stadig en kæmpe forskel på at være coach og på at være manager :D.

Sonny er, som jeg forstår på den dejlige mand, stadig ny som coach - men er passioneret og ivrig for at udvikle sig, noget jeg tror han får succes med i en organisation som Accusata. Glæder mig til en masse vilde resultater og top 7 hltv inc.!
#7 Tonnes
2021-02-05 11:42
Han agerer coach for os, ikke blot manager :)
Tak for de søde ord!
#6 Hippi
2021-02-05 08:41
Håber Sonny får tid til at udvikle sig fra manager til coaching rollen helt og aldeles.
#8 RothauseN
2021-02-06 12:31
Lets gooo Sonny!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere