Opret Log ind
Danskere bag mikrofonerne til BLAST
Når BLAST Premier Global Final i næste uge skydes i gang, er der dansk islæt bag mikrofonerne.
Skrevet af: rask    14. januar 2021 14:43      

Som så mange gange før sætter Anders Blume sig bag mikrofonen og tager sig af kommenteringen.

BLAST Premier Global Final er lige om hjørnet, og tirsdag den 19. januar lægger førsteseedede Astralis ud med at møde Evil Geniuses.

Foruden det rent danske hold hos Astralis, stiller Complexity også med tre fra Danmark, idet blameF og k0nfig får selskab af JUGi, der er stand-in for poizon.

Men også bag mikrofonerne og analysebordet er der rød-hvidt islæt. Som flere gange tidligere tager Pimp plads bag bordet sammen med Maniac og BanKs, og Anders Blume tager sig af kommenteringen af nogle af kampene.

Første kamp er som nævnt Astralis mod Evil Geniuses, der krydser klinger fra klokken 16:30.

BLAST Premier Global Final 2020
Bedst af tre maps
Astralis
2 - 1
Evil Geniuses
de_inferno 14 - 16 de_inferno
de_overpass 16 - 8 de_overpass
de_vertigo 16 - 6 de_vertigo

Senere samme dag gælder det G2 mod FURIA, der begynder 19:30.

BLAST Premier Global Final 2020
Bedst af tre maps
G2
2 - 1
FURIA
de_inferno 16 - 12 de_inferno
de_mirage 14 - 16 de_mirage
de_nuke 16 - 10 de_nuke

#1 whitebear22
2021-01-14 16:22
Jeg vil hellere have pimp på kommenteringen, hvor jeg synes han er rigtigt dygtig til at lave on-the-fly analyser. Men hellere ved bordet en slet ikke :)
#2 Wasin
2021-01-14 20:25
Jeg bliver aldrig fan af Pimp tror jeg. Anders blume er derimod en kæmpe chef!
#3 Joethepro
2021-01-14 22:25
Hvad er der nu galt med Pimp?
#4 Wasin
2021-01-14 22:42
Det er selvfølgelig en smagssag. Men jeg bryder mig ganske enkelt ikke om hans måde at caste/analysere på - For mig er den alt for mekanisk og virker halvt opstillet, det kommer slet ikke flydende og naturligt som det gør hos så mange andre.

Med det sagt er det selvfølgelig blot min mening, og hatten af for hvad han har taget det til. Fra middelmådig cs spiller til pludselig at være med bag disken ved mange store events og have lavet det til, formoder jeg, en rigtig velbetalt levevej - Imponerende :)
#5 Pimp
2021-01-14 23:35
"Middelmådig cs spiller" - Av av. 3-4 år i og omkring top 20-40 individuelle spillere i verden bliver glemt hurtigt i moderne tid hva' ;P

Hvis der lå noget konstruktivt bad din kommentar vil jeg tage det med mig, det savner jeg desværre lidt.
#6 Wasin
2021-01-14 23:57
Du ved jo godt hvad jeg mener når jeg siger middelmådig. Selvfølgelig er det sat lidt på spidsen. Selvfølgelig bedre end den typiske middelmådige faceit spiller, men middelmådig på et professionelt plan.

Hvad vil du have jeg skal sige mere? Jeg mener du lyder utroligt mekanisk, og tit bliver det lidt hakkende. Om det er fordi engelsk ikke er dit modersmål, det er ikke utænkeligt. Som jeg nævnte før så virker det bare slet ikke naturligt og flydende som det gør i mine ører når de helt gode hosts/casters/analytics folder sig ud.

Og med det sagt, så var der også et event med ham Banks, dig og en jeg ikke kan huske(maniac måske) hvor det hele gik op i tant og fjas - specielt fra banks side. Den hænger lidt ved i min erindring som noget negativt.

Men men men, det er jo blot min opfattelse. Der er sikkert mange flere der mener du gør det skide godt, og eftersom du bliver hyret igen og igen så gør du jo noget rigtigt! :)
#7 tech
2021-01-15 12:13
Jeg synes faktisk det er ret konstruktivt det som Wasin kommer med. Jeg er til dels enig. Jeg synes også du virker lidt "stiv" i det til tider og ikke slår naturligt igennem. Det er ikke noget ondt ment, og jeg vil ikke selv kunne gøre det bedre. Problemet er bare at jeg automatisk kommer til at sammenligne dig med Spunj f.eks., og der må jeg bare erkende at Spunj er 100x foran alle andre til analysedelen imo. Jeg elsker selv Spunj/Machine duoen hvis jeg skal se en CS kamp med et kommentator setup, ellers plejer jeg bare at slå det fra, fordi det ofte bare går op i tant og fjas. Men igen, det er jo svært at gøre alle segmenter glade. Nu er jeg selv 29, og det kan være at Spunj/Machine har bedre fat i min aldersgruppe og du har bedre fat i de lidt yngre. Det er svært at sige fordi man kommer jo bare med sin egen holdning til det og gør sig nogle sammenligninger, uden at have den teoretiske viden omkring hvor din performance ligger.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere