Opret Log ind
Medie: North afprøver ny spiller
Det er nu en ny svensker, som bliver prøvet af hos det danske mandskab.
Skrevet af: annemai    13. januar 2021 20:15      

cajunb kan meget vel snart få en ny svensk holdkammerat.

North kan meget vel snart skifte deres svenske spiller ud, da det danske mandskab angiveligt afprøver svenske grux som en erstatning for kreaz.

Det kan mediet DBLTAP berette i en ny rapport.

Her skriver mediet ligeledes, at grux har trænet med North over den sidste uges tid, men at det endnu er uvist, om det danske mandskab vil bruge ham i de kommende turneringer.

North blev to spillere fattigere tilbage i november, da de bænkede MSL og aizy, og herefter blev Kristou og kreaz hentet ind som erstatninger. Her var svenske kreaz tiltænkt en prøveperiode i North, men nu kan den tid altså meget snart være ovre, da grux angiveligt er udset til at erstatte netop 22-årige kreaz.

Med kreaz på holdkortet er det heller ikke blevet til de store resultater, da danskerne blot vandt én ud af i alt tre kampe med svenskeren på holdet, og dette kan altså være en af grundene til, at holdet nu kan stå over for en ændring af holdkortet.

LÆS OGSÅ
North bænker to spillere

Efter alt at dømme er grux derfor næste mand, der kan få lov til at spille under North-fanen. Den 21-årige svensker har endnu ikke spillet på de største hold, hvorfor North kan blive hans første mandskab på topniveau.

Hvis North henter grux, kommer holdkortet til at bestå af følgende:

  • dk cajunb
  • dk gade
  • dk Kristou
  • se Lekr0
  • se grux
#1 Hippi
6d 23t 32m
Hurtig ændring eller har kreaz kun været stand-in?
#2 MattShades
6d 23t 31m
"Her var svenske kreaz tiltænkt en prøveperiode i North, men nu kan den tid altså meget snart være ovre, da grux angiveligt er udset til at erstatte netop 22-årige kreaz."
#4 vict1924
6d 22t 51m
Kreaz var stand in
#3 Martin
6d 22t 57m
Det er sgu noget rod.
#5 vict1924
6d 22t 49m
Synes det er fint de ikke forhaster beslutningen om hvilken ny spiller der skal med på holdkorten i fremtiden, men i stedet tester nogle unge spiller fra sub topen
#6 Mrkipper
6d 22t 32m
Kan ikke helt afgøre om north er gået ‘skandinavisk’ af sportslige grunde, eller i håb om at nå en større fanbase? Måske begge dele, men uanset synes jeg det virker lidt Som et halvhjertet og uklart projekt.

Det ellers en god idé, Danmark er for lille et land, til at sælge merch nok til at brødføde alle tophold.
#7 MattShades
6d 22t 16m
Det må vel være en strategi, hvor man forventer afkast med flere fronter og ikke kun merch - og teknisk set, så var/er konkurrencen om talenter vel mindre i eks. Sverige og Norge end hvis man skal kigge i eks. Dust2 ligaen, hvor der er andre hold af en vis kaliber.

Når nu man har en svensk coach, så kunne det jo godt være, at han havde noget specifik viden om nogle spillere uden for DK. Havde man eks. samlet nogle af de svenske talenter op før, at de nåede de svenske tophold, så havde det - set i bagspejlet - jo været glimrende.

Hvis Grux pludselig skulle være løsningen, så bliver jeg meget overrasket. Måske de kan være heldige af få Disco Doplan med også. (:
#8 Badefar
6d 21t 43m
Skulle det her ikke være et talentprojekt? Hvorfor bliver de så ved med at sovse rundt i folk som cajunb og alle mulige svensker has-beens og newer-was? Hvor er TMB, Mertz, Nodi og deslige?

Er North bare blevet en dårlig undskyldning for, at Parken kan fortælle deres investorer og fondsbørsen, at de er med på beatet og investerer i esport. Hvad i alverden er deres forretningsmodel og vækstpotentiale?
#9 Bestiarium
6d 20t 38m
Jeg tænker ikke at North er i en situation, hvor de bare henter dem de peger på.
#11 Badefar
6d 20t 7m
North er ikke i en situation, hvor de kan kæmpe om signings med Flames og hente spillere fra døde lineups? Skal jeg virkelig tro på, at det er så galt? Så kan de jo ligeså godt dreje nøglen om.
#13 Nordby
6d 6t 32m
Ikke sikkert at de andre vil joine en org der igennem 2 år nu har været en kæmpe joke i dansk cs i forhold til hvordan de har miss managed deres roster. Jo på løn kan de mere end fint være med og også overhale flames, men sportsligt og atmosfære tæller også og ikke sikkert man mener North er bedre end flames på de punkter. Tvivler dog som sådan også på at de har gået efter de gamle ex6tence spillere, men kan dog også sagtens bare være de ikke ville.
#15 Badefar
6d 5t 26m
Lad os sige du har ret i det, selvom jeg tvivler på det, så må jeg bare igen spørge: Hvorfor i alverden skal North så fortsætte: Hvad i alverden har Parken og Nordisk Film af interesser i at drive et CS-hold der ikke kan rekruttere fra danske orgs i laget under dem økonomisk, og er tvunget til at fylde holdet op med svenske tier-3 spillere med tvivlsomme perspektiver? Hvis man virkelig har tanket sit ry så meget, hvilket jeg stadig tvivler på, er der så nogen vej tilbage. Skal man så ikke bare trække stikket?
#17 Bestiarium
5d 12t 30m
Jeg tror nu godt at de kan kæmpe med om dem. Men jeg tror ikke at det er en selvfølge, at bare fordi North er interesseret i et talent, så har vedkommende lyst til at ende der.
#10 unclejakes
6d 20t 25m
det er vel fair nok, at de prøver en anden, hvis kreaz ikke levede op til forventningerne? :/ Kan også være kreaz er blevet tappet på skulderen af nogle andre spillere, who knows.
#12 DH_JanLund
6d 6t 44m
Lad dem snuppe en svensker mere. Så de kan få et svensk flag :)
#14 zaioh
6d 6t 26m
Spøjst! Det bliver spændende hvad de ender med
#16 Sander
6d 5t 7m
Håber sgu de ender med TMB, men kan jo være han har fået bedre muligheder og har takket nej.
#18 crisp
5d 8t 37m
Grux er sgu enlig rimelig brandvarm, men synes stadig at de burde give TMB en chance
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere