Opret Log ind
Henter ny spiller inden sæsonstart
Det danske mandskab henter nu en ny mand ind på prøve.
Skrevet af: annemai    6. januar 2021 22:10      

LyMZ er ny mand i Accusata.

Accusata henter nu LyMZ ind på en månedlang prøveperiode, mens freeze bliver placeret på bænken fra dags dato.

Det skriver organisationen på Twitter.

Tilbage i slutningen af november hentede Accusata to nye spillere i form af zibron og Celebrations, som forlod SERA til fordel for Accusata-mandskabet.

Nu får holdet altså atter selskab af en ny spiller, som glæder sig over at få chancen, og allerede nu har store forventninger til den kommende sæson af Elgiganten Ligaen.

Jeg er rigtig glad for at få muligheden for at prøve med Accusata, da jeg synes, det virker som et spændende projekt, og jeg tror, at vi kan nå langt sammen. Angående vores forventninger til 1. division i Elgiganten Ligaen er vi rimelig sikre på, at vi ender som nummer et i vores gruppe, udtaler LyMZ til Dust2.dk.

Accusata deltager i 1. Division i næste sæson af Elgiganten Ligaen. Det er dog ikke meget træning, det nye holdkort kan nå, da ligaen allerede skydes i gang den 11. januar. 

Holdets ejer, Mathias Mærsk, udtaler til Dust2.dk, at organisationen gennemgår en "større strategisk omvæltning", og at LyMZ derfor passer perfekt ind på holdet.

Beslutningen faldt på Mark (LyMZ, red.) som et led i en større strategisk omvæltning, som organisationen går igennem. Uden at sige for meget, så er vi i en transitionsfase, hvor der nu er større fokus på at hente spillere ind, der besidder de rette bløde værdier, og her passer Mark perfekt ind. Derudover, så er han en rigtig dygtig spiller, hvor han, på trods af sin unge alder, har en vis ro og modenhed i sit spil. Endeligt, så viser han en sult og dedikation for at udvikle sig som spiller, og vi tror på, at hans udvikling kun lige er startet.

Accusata består nu af:

  • dk Tonnes
  • dk Azioom
  • dk Celebrations
  • dk zibron
  • dk LyMZ (på prøve)
Ingen kommentarer endnu. Del dit indspark.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere