Opret Log ind
BLAST Premier Fall Showdown ser danskerdrama og es3tag i duel
Når turneringen fortsætter i dag støder Farlig sammen med karrigan og mithR, mens også es3tag skal spille Cloud9 til holdets første sejr.
Skrevet af: JSand    25. november 2020 12:45      

karrigan skal hive de dyre strategier frem, når mousesports møder GODSENT og holdets nye IGL, emi.

I dag bliver andendagen i BLAST Premier Fall 2020 Showdown skudt i gang, og her byder karrigan og mithR landsmanden Farlig op til dans, når mousesports møder GODSENT.

Kampen bliver emis første med GODSENT ved roret, og det bliver derfor i sandhed spændende at se, hvordan serberen har forberedt sit mandskab på kampen mod karrigans tropper.

Det internationale hold, der i øjeblikket ligger nummer 23 i verden, har blot haft emi som kaptajn i lidt mere end en uges tid, og det er derfor begrænset, hvad han kan have implementeret i den tid.

LÆS OGSÅ
GODSENT bænker holdkaptajnen kRYSTAL

BLAST Premier Fall 2020 Showdown
Bedst af tre maps
mousesports
2 - 0
GODSENT
de_inferno 16 - 6 de_inferno
de_train 16 - 8 de_train
de_nuke de_nuke

Lidt senere på dagen skal en anden dansker også i duel, når Cloud9 og es3tag støder sammen med svenske NiP, som er storfavoritter hos diverse spiludbydere forud for kampen.

Millionprojektet har nemlig ikke levet op til hypen i mandskabets to første kampe, hvor det er blevet til nederlag mod henholdsvis OG og Virtus.Pro, hvorfor der skal andre boller på suppen i dag, hvis holdet vil vinde.

I de to første kampe har især holdets AWP'er, woxic imponeret, og hvis es3tag og co. formår at sætte ham op i dagens opgør, kan en Cloud9 sejr ikke være helt usandsynlig.

BLAST Premier Fall 2020 Showdown
Bedst af tre maps
NiP
0 - 2
Cloud9
de_nuke 12 - 16 de_nuke
de_vertigo 14 - 16 de_vertigo
de_mirage de_mirage

#1 Rubel
2020-11-25 12:55
Hvorfor ikke smide dagens 3. kamp på?
#2 Wasin
2020-11-25 13:37
Tre rigtig gode kampe på programmet i dag. Spændende om woxic der har været lidt cocky på twitter kan leve op til forventningerne i dag mod NiP! - De skal i hvert fald hæve niveauet fra Flashpoint hvis de skal være med her.

Jeg håber samtidigt bare MIBR vinder over faze, ville elske at se Leo_drunky kaste med sin stol af glæde igen :D
#3 unclejakes
2020-11-25 14:40
Han var jo ved at få et hjerteanfald sidst han skulle clutche. Jeg har aldrig set noget lignende, men man kan da ikke andet end at få sympati, når man ser det på webcam her i online eraen.
#4 Wasin
2020-11-25 15:56
Haha ja lige præcis. Det så helt skørt ud da han bare smed i sofaen bagefter og cogu var nødt til at komme og samle ham op. Man kan må fandme tage hatten af for det engagement og passion de brasilianske hold viser. Det vinder sgu lidt sympati hos mig i hvert fald :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere