Opret Log ind
AaB siger farvel til endnu en spiller*
Først blev LeffeN og kvall fortid på AaB-mandskabet, og nu har WolflaZ ligeledes valgt at trække stikket hos førerholdet i 1. Division B.
Skrevet af: mad0    18. oktober 2020 12:00      

Tilbage i slutningen af september stod AaB foran to udskiftninger, da blandt andet kvall var utilfreds med baglandet i organisationen, der foretog beslutninger om holdets fremtidige spillere uden at spørge de nuværende spillere til råds.

LÆS OGSÅ
kvall og LeffeN forlader AaB-truppen

Nu skal AaB-truppen igen på jagt efter en ny spiller til holdkortet, da WolflaZ har valgt at trække stikket i projektet.

Dust2.dk har fanget hovedpersonen for at høre, hvad der er baggrund for beslutningen om at forlade holdkortet.

Det har været under optakt, siden vi fik de nye spillere på holdet. Vi fik ikke praccet det, som vi skulle, og jeg synes ikke, at stemningen på holdet var den bedste. Jeg følte ikke rigtigt, at jeg kunne perform det, som jeg skulle på det lineup, udtaler WolflaZ og fortsætter:

Så jeg blev enig med ledelsen hos AaB om, at der skulle ske noget nyt, og derfor valgte jeg at søge nye veje, hvor jeg forhåbentlig føler mig lidt mere hjemme på lineuppet.

WolflaZ afslører ligeledes over for Dust2.dk, at han ikke kommer til at færdigspille hverken 1. Division eller ESEA Main, da holdet allerede er i færd med at finde en erstatning.

AaB deltager i 1. Division B, hvor de indtager en forholdsvis sikker førsteplads, mens det derimod er en anden historie i ESEA Main, hvori de efter 11 kampe blot har sejret i fire af dem, hvilket bringer dem på en 84. plads.

AaB består nu af:

  • dk HezYy
  • dk d0pmax
  • dk Vaegten
  • dk Shannon
  • dk GiZM0

På tirsdag står holdet over for Sørby Alpha og Halstedhus.Masonic i 1. Division B.

Opdatering*

AaB har tidligere i dag præsenteret GiZM0 som deres erstatning for WolflaZ.

#1 KeyziN
3d 4t 5m
d0pmax er helt syg
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere