Opret Log ind
FURY bænker inTeQ: "Vi har haft svært ved at udvikle os"
FURY-mandskabet er blevet én spiller fattigere, eftersom 1. divisionsholdet har valgt at takke farvel til inTeQ.
Skrevet af: mad0    17. oktober 2020 21:40      

FURY-truppen, som blandt andet deltager i ESEA Main og 1. Division, er blevet én mand mindre, da holdet har valgt at placere inTeQ på bænken som følge af en blokade i holdets udvikling.

Det har zanoj fortalt til Dust2.dk.

Vi har valgt at bænke Benjamin (red. inTeQ), fordi vi har haft svært ved at udvikle os som hold over en længere periode, kombineret med at vi følte, at Benjamins engagement og vores andres lige så stille gled fra hinanden. Der er ingen tvivl om, at Benjamin er en pissegod mate og måske Danmarks bedste shotgun AWPer, men hvis vi får fat i en spiller, der har tid, talent og dedikation, så rykker vi op i Elgiganten ligaen, udtaler zanoj over for Dust2.dk.

zanoj og kompagni startede projektet op forinden den 34. sæson af ESEA blev igangsat, og holdet er siden da blev hentet op af FURY, som er en australsk organisation.

I 1. Division indtager mandskabet i øjeblikket en 5. plads, mens holdet i ESEA Main påtager sig en score som lyder på 5-8, hvilket bringer dem på 66. plads i turneringen.

Med inTeQ ude af FURY, består holdet af:

  • dk zanoj
  • dk vitexx
  • dk fuzeeh
  • dk zekon

Holdet har en kamp i ESEA Main på mandag, mens mandskabet ligeledes løber sammen med Alicorn og eSpuma Main på tirsdag i 1. Division.

#1 botker
2d 12t 47m
gn
#2 Martin
16t 40m
Det er for mig virkelig et interessant hold at følge.
De kommer lidt ud af ingenting, men det virker struktureret med org etc.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere