Opret Log ind
Accusata henter J3nsyy og bænker zhAME*
Den danske organisation, som begår sig i ESEA Main, har valgt at hente J3nsyy som erstatning for zhAME.
Skrevet af: JSand    10. oktober 2020 09:50      

zhAME er blevet placeret på bænken hos Accusata, som i stedet har hentet J3nsyy.

For godt og vel halvanden uge siden valgte J3nsyy at forlade Agaming, da han søgte mod nye udfordringer for at prøve noget nyt.

Det var dog ikke længe, den talentfulde AWP'er kom til at sidde uden hold, da Accusata har valgt at hente den 20-årige spiller til fordel for zhAME, som er blevet placeret på bænken i resten af sæsonen.

Beslutningen om at bænke zhAME var ikke nem, og på mange måder en beslutning, vi helst ville have været foruden. Ikke desto mindre, så var vi nået til et punkt, hvor vi havde brug for at indbringe ny energi og sult på holdet for at videreudvikle vores ambitioner.

Her faldt valget på J3nsyy. Vi fik rigtigt øjnene op for Theis, da vi mødte ham i LeoVegas kvalifikationen, hvor han i to omgange faktisk slog os ud. Her spillede han på et højt mekanisk niveau, og med en aggression, som vi beundrede - så da vi pludseligt stod og skulle bruge en ny AWP'er, så var han den første, jeg tænkte på. Efter lidt research tog jeg en samtale med ham, hvor jeg fik et rigtigt fint indtryk. Vi er således blevet enige om at teste ham af i resten af sæsonen - og forhåbentligt bliver det til en kontrakt til foråret, udtaler Accusatas ejer, ma3rsk, til Dust2.dk

Den 20-årige AWP-spiller har også spillet ganske fint i Elgiganten Ligaen 1. Division A, hvor han har været en af Agamings bedste-ratede spillere og har hjulpet med at sikre holdet en andenplads i skrivende stund.

*Dust2.dk har været i kontakt med zhAME oven på, at han både i kommentarerne til nyheden og på Twitter meldte ud, at han selv anmodede om at blive bænket. Til Dust2.dk udtaler den 25-årige spiller, at han ikke vil starte en krig, men at han også vil ud med sin side af sagen.

Beslutningen om en bænkning anmodede jeg selv om. Jeg ønskede de fandt en Stand-In ASAP, og det fik Mærsk gjort dagen efter, skriver zhAME i kommentarerne til nyheden.

Jeg er ikke ude på at starte en krig, men når noget bliver offentliggjort på en sådan vis, at det ligner, at jeg er blevet bænket af en beslutning udelukkende fra orgens side, så synes jeg, det er misvisende, skriver zhAME til Dust2.dk og tilføjer:

Uden at sætte nogen i dårligt lys eller give andre skylden, så følte jeg ikke, at vi var enige om, hvordan der skulle spilles, og derfor bad jeg om at blive sat på bænken."

Med J3nsyy på holdkortet, består Accusata nu af:

  • dk JUNGLAU
  • dk Azioom
  • dk Freeze
  • dk Tonnes
  • dk J3nsyy (på prøve)
     
  • dk zhAME (inaktiv)
#1 TruaXGOD
2020-10-10 09:55
Det er virkelig et spænende hold.

JUNGLAU og tonnes er ihvertfald 2 maskiner.
#2 DemoN
2020-10-10 10:36
Held og lykke J3nsy!! :D
#3 TheKonkel
2020-10-10 11:40
Det edermanme nogle store skuldre j3nsy skal erstatte.. Men held og lykke.. Selvom jeg er kæmpe fan af zhame
#4 zhAME_
2020-10-10 13:29
Jeg retter bare lige på sandheden i stedet for løgne. Beslutningen om en bænkning anmodede jeg selv om. Jeg ønskede de fandt en Stand-In ASAP, og det fik Mærsk gjort dagen efter. Alt held og lykke til drengene især JUNGLAU kæmpe maskine, og deres nye tryout.
#5 haxz0r
2020-10-10 13:45
Shout out to JUNGLAU, god vind zhame. Du siger bare til hvis du skal have en coach rolle 😘
#6 TheKonkel
2020-10-10 13:50
Shit... Det altså et uheldigt statement som er blevet lavet i så fald..
#8 KongenBob
2020-10-10 15:05
Latterligt at man som org prøver at pudse sin glorie, det er sgu tilgrin - fedt at du så står frem med din side at historien!
#7 TheKonkel
2020-10-10 14:56
Godt med en opdatering af nyheden, syntes det på sin plads med et statement fra spilleren ovenpå hans kommentar.

Alt held og lykke til begge parter, jeg håber godt nok zhame bliver set for den værdi han har.. Jeg har altid været fan af ham, og det hænger ikke sammen med han er den eneste jeg har mødt der næsten kan rive mig rundt :D
#9 ROEMER
2020-10-12 21:41
Har kun oplevet ham som idiot, så håber i det mindste han er god.. God vind :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere