Danish Pro League indgår samarbejde med Viciplay

I løbet af de næste seks måneder kan du vinde Viciplay Premium i Danish Pro League.

I løbet af de næste seks måneder kommer spillerne i Danish Pro League ikke kun til at kæmpe om penge, men også om Premium hos Viciplay.

Dust2.dk indgår nemlig et samarbejde med Viciplay, som sikrer top 5 i hver af de fire hubs en måneds Viciplay Premium.

Viciplay er en platform, hvor du blandt andet kan gennemføre missioner og nå forskellige mål, mens du spiller FACEIT. Du skal altså ikke til at spille på en ny platform - du skal blot oprette dig hos Viciplay, og så kan du komme i gang.

Bliv belønnet for at spille CS:GO kampe som du altid har gjort. Viciplay gør det muligt for spillere på alle niveauer at vinde præmier fra velkendte gaming brands. Deltag i eksklusive raffles eller kæmp i Arenaen - hver eneste kamp har betydning for dine chancer for at vinde. Du finder altid nye udfordrende missioner og mål, som du kan gennemføre alene eller med dine venner. Siden vores start i februar har vi nu over 75.000 viciplayers og et hyggeligt Discord community. Viciplay er gratis og tilbyder særlige funktioner ved køb af et Premium medlemskab. Det hele er muligt takket være vores position som bindeled mellem spillere og brands.

Det er gratis at bruge Viciplay, så du kan selv hoppe ind på hjemmesiden og oprette dig. Derefter kan du starte med at klare missioner og andet, når du spiller FACEIT.

Opret dig på Viciplay ved at trykke her.

#1(Med 1 svar)
31. august 2020 kl. 15:44
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvad får man ud af premium frem for gratis-versionen?
#2(Med 0 svar)
31. august 2020 kl. 20:56
Koenig
Du får særlige fordele for at optjene point og bedre vilkår i Arenaen!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.