Opret Log ind
Slut: Dust2.dk takker af for i aften
Første dag til GGW #25 var præget af forsinkelser, men ellers var humøret højt hos mange af deltagerne.
Skrevet af: JSand    24. januar 2020 18:53      

GGW #25 byder på en masse Counter-Strike, og de mange deltagere er derfor ved at gøre det sidste klar.

Velkommen til live-nyheden til GGW #25, som løber fra i aften, og så bliver den færdigspillet i morgen. Vi hos dust2.dk sidder klar med live-dækning under hele eventet, så du stadig kan følge med og få en oplevelse af stemningen, selvom du ikke selv er til stede. 

Herunder ses de vigtigste links.

Tak for i aften! ◴ 02:13
Dust2.dk takker af for i aften. Det var en hektisk aften, som bød på delays mm, men ellers var en del deltagere tilfredse med, hvordan dagen forløb sig. 
Dust2.dk er selvfølgelig med på sidelinjen igen i morgen, når vi endnu en gang åbner op for en live-nyhed og følger GGW #25 helt tæt, når playoffs starter.  

Brackets ude 
Brackets til runde 1 i upper bracket er ude nu, og I kan derfor se, hvem, der skal møde hvem i morgen!  

Playoffs kører videre i morgen ◴ 01:13
GGW #25 var præget af store forsinkelser i starten af dagen grundet problemer med servers samt SteamID. Derfor har de følt sig nødsaget til at udskyde playoffs, så de starter i morgen klokken 10:00 i stedet.  

Vindermoment fra Campus Vejle * Spar Nord vs. Odense Esport ◴ 00:59
 Du kan se vindermomentet her: 

Runde 3 ved at være færdigspillet ◴ 00:42
Fortress slog Atlando for få minutter siden, og mange af de andre opgør er også ved at være spillet færdig, men enkelte kampe er dog stadig i gang. 

Boblerhold går til makronerne ◴ 00:30
Fortress og Atlando spiller gruppespillets sidste kamp mod hinanden, og der var lagt op til noget af et opgør, da de to boblerhold mødtes. Det der derfor forståeligt, at der i skrivende stund står 16-16.  

Kronjylland Esport møder Moon Daddy på stream ◴ 00:11
Dagens sidste gruppespilskamp på A-streamen bliver Kronjylland Esport, der skal møde Moon Daddy. Moon Daddy består af en blanding af ex-Nova Pro spillere, mens også vester er trådt ind på holdet.  

Færre magtdemonstrationer i runde 3 ◴ 23:56
 Efterskoleholdet Ølgod kan ikke hamle op med stærke Sigma, da der i skrivende stund står 8-3 til Sigma. Anderledes står det til mellem Atlando og Fortress, hvor der lige nu står 8-6 i Atlandos favør. Det tegner altså til at blive interessante opgør, vi får i runde 3.

Halvdelen af kampene i runde 3 er i gang ◴ 23:46
Gennem salen lyder råb og "JAER" fra de mange forskellige hold, som lige nu kæmper om at få avancement til playoffs i GGW-Open. Flere kampe er endda færdigspillet, hvor IGNITE slog AaB, mens også Tricked U16 måtte se sig slået af et stærkt Singularity-mandskab.  

IP's ruller så småt ud til runde 3 ◴ 23:31
Runde 3 er allerede startet for nogle hold, mens de fleste andre er ved at få IP's nu. IGNITE og AaB, som vises på stream, har været i gang i noget tid, og her har IGNITE skaffet en 12-3 føring ved pausen.

 Ignite starter stærkt ud ◴ 23:13
Ignite er i skrivende stund foran 5-0 mod AaB. Holdene kæmper om førstepladsen i gruppe 14, hvor begge hold er ubesejret indtil videre. Kampen kan ses på stream her:

Bobleropgør på stream ◴ 23:05
De to boblerhold skal kæmpe om førstepladsen i gruppen, når det går løs på stream. 

Resterende opgør sat i gang ◴ 22:55
Alle kampene i runde 2 er enten færdigspillet eller i gang, og arrangørerne ser derfor ud til at have fikset problemerne til eventet.  

Runde 2 forløber næsten som smurt ◴ 22:45
Kun to opgør mangler at blive startet. Mange andre hold er i gang med at spille, mens en del kampe også er færdigspillet i anden runde. Der er derfor højt humør i salen i Gigantium, og mange af gæsterne går derfor tilfredse rundt, mens endnu flere kæmper for avancement til slutspillet. 

Atlando og Lyngby Vikings i problemer ◴ 22:35
Både Atlando og Lyngby Vikings har måske undervurderet deres modstandere, da begge hold er havnet i problemer. Atlando er i skrivende stund foran 10-7 mod Veterans, mens Lyngby Vikings har taget en 10-9 føring mod KPG.  

Mulig udskydelse af sidste runde ◴ 22:29
Dust2.dk fangede hovedadminen her til GGW #25. Han kunne berette, at flere problemer har været skyld i det delay, som har præget aftenen. Dette var blandt andet manglende net til servers samt problemer med SteamID's. Derudover sagde han, at dagens sidste runde muligvis udskydes til i morgen, men mere information om dette ventes at komme senere.  

Første kampe i runde 2 allerede done ◴ 22:16
De første kampe i runde 2 er allerede færdigspillet, da både Made in Denmark, Ballademagerne og Sørby Flames kunne kalde sig vindere af deres respektive opgør med en score på 16-1 til alle tre hold. Samtidig venter flere dog stadig på at komme i gang. 

Streamen er godt kørende ◴ 22:03
Singularity spiller imod Sørby Aspire 1 på stream lige nu. Hvis du ønsker at se dette opgør, så kan du klikke her.

Stor niveauforskel i runde 2 ◴ 21:59
Sørby Flames, Made In Denmark og Ballademagerne er alle kommet godt fra start i runde 2, da alle holdene har en 7-0 føring i skrivende stund.  

Spændende opgør i vente ◴ 21:53
I runde 2 skal Tricked Esport møde Tricked U19, mens Copenhagen Flames møder Quantaya. Derudover venter de rigtigt spændende opgør i runde 3, hvor Fortress står overfor Atlando, mens Sørby Flames skal møde Campus Vejle *MIX, og der forventes derfor at blive knald på den resten af aftenen. 

Admins: Runde 2 starter om kort tid ◴ 21:46
Dust2.dk fangede nogle admins her til GGW #25, og de kunne bekræfte, at alle hold begynder at få IP's nu, og at det blot er et spørgsmål om tid, før vi kan komme videre med Counter-Strike turneringen.  

Runde 2 starter formentligt snart ◴ 21.39
IP's begynder at tikke ind hos flere af de deltagende hold, og de begynder derfor at veto snarest. Det er derfor blot et spørgsmål om tid, før runde 2 starter.  

Serverne oplever stadig problemer ◴ 21:20
Selvom de sidste kampe er ved at blive spillet færdig, så driller serverne stadigvæk, og derfor er runde 2 endnu ikke startet, selvom flere har måtte vente i mere end halvanden time, da de afsluttede deres kamp hurtigt. 

De sidste kampe i runde 1 er ved at blive spillet færdig ◴ 21:05
 De sidste kampe i runde 1 er ved at blive spillet færdig, hvor Sørby Flames og Vesthimmerland Esport begge er stort foran mod henholdsvis Aalborg SPH og dirtbags.

Hurtig scenekamp ◴ 20:52
Scenekampen var delayed i halvanden time, men den var dog hurtigt overstået herefter. blaq og co. smadrede Aces Esport hele 16-0, og kampen tog derfor mindre end 25 minutter, da den først var kommet i gang.  

Streamen kører! ◴ 20:37
Den ene stream er endelig kommet op, hvor Singularity vs Sørby Aspire 1 bliver den første kamp, som bliver streamet. Hvornår dette bliver er endnu ikke sikkert, da der som skrevet tidligere desværre er serverproblemer, som skaber delay. 

 Serverne driller ◴ 20:34
Flere af serverne i runde 1 er stadig ikke oppe og køre, så runde 2 kan ikke startes, før der er styr på dette. Hvor længe delayet bliver, vides ikke, men vi holder jer opdateret, når mere vides. 

God stemning til GGW #25 ◴ 20:22
Stemningen er i top hos mange af de gamere, dust2.dk har talt med i løbet af eventet, da Counter-Strike turneringen er forløbet forholdsvis smertefrit, selvom flere kampe startede lidt senere end planlagt. Humøret er højt og stemningen er god, og sådan bliver det forhåbentligt ved henover weekenden. 

 Flere af de resterende kampe i runde 1 er lige starter ◴ 20:08
Ambush og Fortress' første opgør til GGW #25 er i gang, hvor Ambush i skrivende stund fører 4-0, mens Fortress er foran 11-2 mod Veterans.

POWER Liga-holdene tromler videre til GGW #25 ◴ 19:51
Også Sigma og Atlando kunne præstere store sejre i deres første opgør, mens kinetic endnu ikke er startet på deres første kamp. 

Nem start for de store hold ◴ 19:36
Niveauforskellen var tydelig allerede til at starte med, da der allerede fra runde ét i gruppespillet var store afklapsninger. CampusVejle *MIX, Tricked Esport og AGF vandt alle 16-0 i deres kampe, mens der også er store føringer i mange andre opgør. 

Stream eller ej? ◴ 19:30
Vi fik en hurtig snak med de turneringsansvarlige, som kunne berette, at der ville komme en stream op, men tidspunktet for den vides stadig ikke. Der bliver opdateret, når streamen kommer op at køre.  

Delay på nogle kampe ◴ 19:27
Godt halvdelen af kampene er godt i gang, mens der stadig for alvor mangler at blive skudt gang i de sidste kampe, som desværre lider af lidt delay. 

Kampene er så småt ved at begynde ◴ 19:18
Kampene er lige så stille ved at starte op. Singularitys og Stepbacks første kampe er lige begyndt, hvor begge må ses som store favoritter imod de mindre kendte hold. 

Tidsplanen holder ◴ 19:04
Counter-Strike turneringen var sat til at starte klokken 19:00, og den tidsplan ser ud til at holde, da de fleste hold er begyndt at veto maps. Kampene starter derfor snarest. 

Humøret er højt fra start ◴ 19:00
Humøret er højt inden Counter-Strike turneringen starter, da den danske rapper og youtber, Johnni Gade, er gået live på scenen med rap mod deltagere.

Velkommen til dækningen af GGW #25 ◴ 18:52
Dust2.dk byder velkommen til live-nyheden, der løbende dækker alle de vigtige hændelser til GGW #25 i Gigantium i Aalborg. 

#1 MumaCe
2020-01-24 19:03
JSand live opdateringer 🤩
#2 JSand
2020-01-24 19:04
:)
Det bliver jeg jo nødt til, når du ikke er her mere :(
#3 Johnny-Gogo
2020-01-24 19:15
Ingen streams? :(
#4 FBM
2020-01-24 19:15
Mener altså DMGZ og GieTe er der ovre for at caste, but idk.
#5 FBM
2020-01-24 19:18
Kunne forstille mig det er den her:

https://www.twitch.tv/geeksgonewilddk/

Den er dog ikke startet endnu :(
#6 Johnny-Gogo
2020-01-24 19:22
Jeg takker anyways.
#7 JSand
2020-01-24 19:28
De turneringsansvarlige var vist lidt i tvivl om, hvornår streamen kom op, men sekundet den ryger live, så skal jeg nok få fyret et link ind :)
#8 FBM
2020-01-24 19:40
Her er links til streamsne, de er ikke oppe, men burde gerne være oppe om lidt :)

A Stream
https://www.twitch.tv/geeksgonewilddk
B Stream:
https://www.twitch.tv/geeksgonewilddk_open
#9 wake
2020-01-24 19:45
GOGOGO :D
#11 sunco_
2020-01-24 20:30
Kommer der en liste, over hvad for kampe de vælger at streame?
#12 JSand
2020-01-24 20:49
Hvis GGW selv kommer ud med en, men det ser det ikke ud til, at de vil :(
#10 HolyGhost
2020-01-24 20:15
Sørby Flames - hahaha. Fin måde at gøre opmærksom på det nye samarbejde med Copenhagen Flames :-)
#13 ClinT
2020-01-24 21:05
Ved du noget som vi andre ikke ved ift. resultater? Af hvad jeg kan se har de ik spillet endnu
#15 JSand
2020-01-24 21:06
De vinder 16-0 lige nu :)
#16 ClinT
2020-01-24 21:10
Så forstår jeg ikke hvad han skriver :D Om det er navnet på clanen så? For det har vel været kendt i noget tid?
#29 Kristja
2020-01-25 01:48
Jeg må ærligt erkende, at jeg simpelthen heller ikke kan lure, hvad han mener :D
#14 wake
2020-01-24 21:05
ACES :(
#17 Martin
2020-01-24 21:13
Jeg fatter ikke de kan blive tævet sådan.
#18 wake
2020-01-24 21:14
Det er lidt synd :(
#20 mamas
2020-01-24 21:46
Man må have respekten for de deltager i turneringen i forhold til visse andre tøse-teams ;-) At de taber 16-0 er selvfølgelig lidt skuffende men håber ikke de mister modet 💪🏼
#21 wake
2020-01-24 21:49
same
#25 Tyze
2020-01-24 22:24
+1
#19 Bertelsen
2020-01-24 21:15
Må spillerne ikke streame deres egne kampe?
#32 10_Gr0n
2020-01-25 08:23
Jo
#22 SnowmaN
2020-01-24 21:58
Fint at sætte ACES på scenen der har niveau som min oldefar med parkinsons.. Der var sikkert ikke andre spændende kampe :)
#30 Kristja
2020-01-25 01:50
Prprpr. Men du har helt ret, fuldstændig absurd :D
#23 DrikToast
2020-01-24 21:58
Lad 5 kvinder avg lvl 4 faceit med et alders gennemsnit sammenlignet lidt med min oldemor spille på scenen frem for at lade 5 unge talentfulde gutter gå op og få lidt blod på tanden jamen wp godt arrangeret ggw :D
Aces Esport HEHEHEHE :D
#24 DrikToast
2020-01-24 22:04
Godt de fik vist sig så godt frem efter nu 6 måneder siden deres hold blev annonceret :D 16-0 nederlag imod sorry et kamp average drenge hold :D jamen gg hf sponsorater penge og 58 youtube videoer og min far og cykel til dem HEHEHEH HF
#26 JsV
2020-01-24 23:51
Nr 3 og 4 ryger i b? Eller hvordan
#28 JJMISK
2020-01-25 01:23
Jeps :)
#27 b0ychild
2020-01-25 01:20
Nice arbejde Jsand
#31 JSand
2020-01-25 02:14
<3 :D
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere