Opret Log ind
MAD Lions i top 20
MAD Lions er rykket to pladser frem på ranglisten, mens Na'Vi og FaZe har byttet plads.
Skrevet af: JSand    13. januar 2020 21:15      

roeJ og MAD Lions er rykket ind i top 20 efter flere gode præstationer i løbet af ugen.  

Størstedelen af topholdene har ikke været i aktion i den seneste uges tid, og det er derfor en rangliste uden de store ændringer. 

I top 10 har FaZe og Na'Vi byttet plads, så Na'Vi nu er at finde på 8. pladsen i verden, mens FaZe må tage til takke med at være nummer 9 i verden for nu.

Kigger man mod de danske hold, så har både MAD Lions, Heroic og North været aktive i løbet af den seneste uges tid.

Heroic og MAD Lions deltog begge i den lukkede kvalifikation til DreamHack Open Leipzig 2020, og her formåede begge hold at kvalificere sig til turneringen, da de sluttede på en delt førsteplads.

Verdens nummer 19, MAD Lions, spillede også i den åbne kvalifikation til IEM Katowice, hvor de blandt andet slog North for at få en plads i den lukkede kvalifikation. Også i den lukkede kvalifikation imponerede hunden og co., og det blev derfor til en tredjeplads, som sikrede dem en billet til IEM Katowice 2020, mens North slet ikke formåede at komme til den lukkede kvalifikation.

Med disse resultater er MAD Lions rykket to pladser frem, så de nu er på en 19. plads. Heroic forbliver som verdens 16. bedste hold, mens North må tage et skridt tilbage på ranglisten, så de nu er at finde på 21. pladsen. 

#1 mad0
2020-01-13 21:19
Jeg håber og tror ikke, at holdet er færdige med at tage flere trin op ad stigen!
#2 Lemmy
2020-01-13 21:29
Det er vel bare starten på et godt 2020! Det er lækkert bliv ved bois!
#3 Krengerup11
2020-01-13 21:53
god start på 2020 for mad lions
#4 Tyze
2020-01-13 22:04
De vinder da bare lige Leipzig om 2 uger og så ligger de i top 15 (tror jeg)
Og så top 10 efter Katowice ;) ;)
#5 wake
2020-01-13 22:08
Farvel north
#6 Jigsaw
2020-01-13 22:26
På tide, North er fucking shit
#7 TheSmilingGun
2020-01-13 22:28
Der går vel ikke lang tid, før de slår Heroic af pinden som dks nr 2.
#8 MrBlond
2020-01-13 23:07
Vild start for MAD Lions! :))
- De begynder og se rigtig farlige ud!
#9 Luffe-
2020-01-14 07:04
Katowice bliver virkeligt en stor prøve. Håber så meget på succes. Men fedt at have North, Heroic og Mad i top 25. Tegner godt for dansk CS
#10 c_hamborg
2020-01-14 07:23
Jeg er stor fan af ex-tricked. hunden især.
Så på den søde måde: tror I, der ved mere om CS end jeg, at det er realistisk for et hold med en så low-impact fragging IGL, at kunne holde sig stabilt i top20?
#12 Badefar
2020-01-14 09:36
Ja, jeg kan ikke se, hvorfor det skulle være deres største udfordring. Der er en række eksempler på dårligt fraggende IGLs der har haft stabile hold i top 5 og top 10 over længere perioder. Folk som Zeus, gob b, Daps, Pronax, MSL etc.

Grundlæggende synes jeg diskusionen om det "individuelle" niveau hos IGLs er lettere tåbelig. Jeg kan forstå det, hvis vi snakker om hold der kæmper om tronen som nr. 1 i verden, og hvor det er de små procenter der kan gøre forskellen, men derudover begriber jeg næsten ikke, hvordan det overhovedet kan være en diskussion.

Start med at finde en IGL som kan få det bedste ud af spillerne han har omkring sig, som ved hvordan man sammensætter et hold og kan bringe folk i de rigtige roller og positioner, og som kan kalde de rigtige ting ud af spawn og midround. Når han så har fået tiden og tilliden til at bygge et hold op, og holdet føler at de er gået i stå i deres udvikling og har svært ved at forbedre sig mere, så kan man overveje en udskiftning der også giver mere firepower, som da EG skiftede Daps for Stanislaw f.eks. Men omvendt, så vil jeg også være meget påpasselig med at ændre drastisk på tingene, hvis man har en sund struktur der fungerer og en retning for den måde man spiller på. Med mindre man har en klar idé om, hvad der skal komme i stedet for, og har analyseret sig frem til, hvorfor det skulle blive bedre, så vil jeg ikke træffe en sådan beslutning, som da North valgte at kicke MSL, som tydeligvis var en impulsiv og uigennemtænkt beslutning, der kastede holdet ud i en identitetskrise som de stadig ikke er kommet ud af.

I min verden må man være på rygeheroin, hvis man så meget som overvejer at skifte Hunden ud, endda også selv om man har en god afløser i baghånden som f.eks. MSL eller Snappi. Se på hvor de 4 spillere han har omkring sig stod for bare 12 måneder siden, både niveaumæssigt og karrieremæssigt. De lå og spillede GGW, NPF, og Dust2 LANs. Nu skal de til Katowice. Det er en absurd udvikling karrieremæssigt. Og næsten endnu mere absurd niveaumæssigt:

Acor er gået fra at stå i Mertz skygge på North Acd, til at være den næstbedste AWP-spiller med dansk pas lige nu. Bubzkji er gået fra at være et outcast fra Fragsters der ikke var særligt hypet og ikke blev samlet op af større orgs, til at være et af de mest lysende danske talenter. Sjuush er ved at udvikle sig til den bedste danske supportspiller og b-anker vi har, der ikke hedder Xyp9x, og roeJ ligger og laver 1,20+ ratings mod hold som G2, Ence, North etc. og entryer som en mf.

Det må være det tydeligste bevis på, hvorfor din IGLs evne til at fragge bør være den sidste bekymring man har. Find en der kan maksimere talentet han har omkring sig, og så er du allerede godt på vej mod at have et velfungerende hold. MAD Lions ligner langt fra et hold der har ramt deres loft endnu for, hvor gode de kan blive. Og nu er der måske endelig en mulighed for, at man kan holde fast på hele lineuppet over en længere periode. Den udvikling vil jeg glæde mig til at følge.
#14 whitebear22
2020-01-14 10:09
På trods af, at det næsten lyder som om, du har et crush på hunden (😉), så er jeg meget enig i din udlægning.

Hunden kan måske ikke selv carry sit hold, men formår at sætte sine medspillere så godt op og det er bare sjældent, at én af de fire andre falder igennem, hvorfor hans evner er fuldt ud tilstrækkelige :)
#15 Badefar
2020-01-14 10:26
Jeg har et crush på Hunden, there I said it! Jeg har et crush på hele MAD Lions-holdet lige nu, jeg synes det er en fornøjelse at se dem spille. Det er en fremragende historie for dansk CS, som kombinerer de to største og mest unikke ressourcer vi har som scene: De erfarne og intelligente callere, og det store vækstlag, der er groet i de sunde og økologiske haver der er de rigtige CS-hold, og ikke de pesticide-befængte marker der er Faceit-PUGs.
#16 whitebear22
2020-01-14 10:48
Du er jo online-poet :D

Jeg nyder også at se MAD Lions, men jeg synes du er unødigt hård efter PUGs. Rigtigt mange bliver gode ved at spille med forskellige teammates og tage det bedste til sig ift. individuelt niveau :)
#17 c_hamborg
2020-01-14 15:39
Mange tak for et grundigt svar!
Jeg har også et crush på Hunden. Intentionen med mit spørgsmål var på ingen måde, om han skulle cuttes. Blot en nysgerrighed på, om man kan stryge helt til tops med en IGL som ham. Og det svarer du jo fint på.
#11 sirr
2020-01-14 08:22
Fantastisk for Lions og Heroic som begge vel er tilfredse som ser ud til at fortsætte. Jeg bliver dog ved med at vende tilbage til at North ledelsen må have det svært ved at se hold med langt mindre midler gøre det så meget bedre. Sultne spillere der vil frem på listen, istedet for små-arrogante, fitness-glade gutter med en høj løncheck. Jeg havde så vilde forhåbninger til North da de kom frem, og har konsekvent håbet på at det hele nok skulle vende for dem - men ak! :(
#13 whitebear22
2020-01-14 10:05
Der er - endnu - ikke meget, som tyder på, at Norths nedtur fra 2019 er standset med årsskiftet. Men jeg håber virkelig, at de får vendt bøtten og igen kommer til at kunne gøre sig gældende som et top-20 mandskab.

Hvis vi har 4 rene danske hold i top 20, og så derudover danskere på flere store hold (Complexity, OG og Mousesports), så bliver Danmark pludselig en enormt dominerende nation, hvilket alt andet end lige gør de kommende danske talenter spændende for store udenlandske hold, hvilket igen kan booste den danske scene yderligere.

Det hele hænger ikke på North, men jo flere lodder i vægtskålen, jo bedre :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere