Coach søger ny udfordring.
6. december 2019 kl. 03:03
Phoey
Hej Dust2.dk.

Jeg er en 24 årig midtjysk herre med store ambitioner både indenfor og udenfor CS.
Til dagligt læser jeg Business Development, og nyder livet på den facon jeg synes det skal nydes.
Jeg har et sundt og stærkt mindset, er løsningsorienteret, samt stræber efter at vinde.

Jeg er lige blevet ledig fra en trænerrolle hos Obsidian Esports, hvor lineuppet var; Nopze, Bunny, Gnøffe, M4tt og DivedN.
Her blev der hentet en ekstra coach til holdet, og efter en snak kunne vi hurtigt konstatere, at vi begge helst stod i spidsen for et hold.
Så her jeg. På jagt efter mit næste eventyr.

Jeg er tidligere fodboldtræner, og har bestået UEFA’s C-Licens, samt en række B-Trin. Herfra kan jeg tage relevante virkemidler med i form af, at sætte spillere mentalt op til at præstere, performance-modeller, og en analyseform, som jeg langsomt konvertere til, at passe perfekt ind i CS-regi. Jeg har stadig meget at lære omkring, at coache et CS hold, og arbejder på, at suge mere viden til mig omkring CS på højt konkurrence plan. Dog har jeg en masse andet med i bagagen fra mit utal af træner kurser fra fodboldensverden. Jeg vil altid være lidt et sats, da jeg er skolet i en anden sportsgren, men med de(n) rette sparringspartner ser jeg, at vi kan kompensere for hinandens mangler.
Jeg arbejder på at få mere indsigt hver dag. Det er min individuelle træning, ligeså vel som, at spillerne holder sig igang individuelt, gør jeg det samme.
Jeg har derfor brug for en IGL, som allerede har stor indsigt i, at sætte spillet op, og har en stil eller et system de køre efter. Dog vil altid være behjælpelig med optimering af IGL’s system, give input udfra hvad jeg ser og tænker, samt anti-stratting.
Man kan være sikker på en pålidelig træner, en god ven, en man kan snakke tingene igennem med, både indenfor og udenfor spillet. En som brænder for at kemien er i top, og at alle har det godt på holdet. Både ingame og socialt. Det er en af de mange nøgler man har brug for på vejen til succes.

Jeg er åben for seriøse henvendelser, og forventer at både færdighederne, ambitionsniveauet, og viljen til at nå nye højder skinner igennem. Jeg kommer fra et lineup hvor de fleste sad med 140+ timer hver anden uge som minimum, så seriøsitet og vilje er en nøgle faktor. Dermed ikke sagt at i behøver det samme.

Jeg er åben for at starte noget op fra bunden, eller springe ind på et allerede etableret mandskab. Jeg kunne godt tænke mig at, holdet var omkring toppen af Esea Intermediate som minimum. Hvis vi starter op fra bunden forventer jeg, at spillere har præstationer, som beviser deres niveau, eller sidder på en faceit account omkring 3k+ elo.

Så hvis i selv står, eller kender nogle som står, og mangler en passioneret træner, med kampgejst, og et brøl som skræmmer konkurrenter på LAN, så råb lige højt! Så finder vi ud af noget.

Mvh. Lasse.
steamcommunity.com/id/PhoeyGaming/
#1(Med 1 svar)
6. december 2019 kl. 03:27
Remoy
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
+rep Sød fyr og dedikeret
#2(Med 0 svar)
6. december 2019 kl. 10:04
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Tillykke med sejren igår! I har fandme været godt spillende 👏🏼
#3(Med 0 svar)
6. december 2019 kl. 11:23
M0dEx
God ansøgning. GL med det ;)
#4(Med 0 svar)
6. december 2019 kl. 13:19
nopze
GL mate ❤
+rep fed personlighed.
#5(Med 4 svar)
6. december 2019 kl. 23:15
Jigsaw
God ansøgning. Men (DBU)C-licens er en børnetræner uddannelse hvor man lære nogle simple fodboldøvelser, og har intet med mentalitet at gøre, nu jeg selv B-licens uddannet.
#6(Med 3 svar)
7. december 2019 kl. 03:15
Phoey
Som sagt er jeg selv næsten færdig med B, samt været på et utal af kurser ved siden af dette. Både indenfor mental træning, fysisk træning, og teambuilding.
Synes det fremgik klart i min ansøgning, at der lå meget mere bag.
#7(Med 1 svar)
7. december 2019 kl. 09:28
Jigsaw
Du skrev bare en række B-trin, og B-licens har heller ikke det stærkeste sæt af mentalitet :-) Men mere opbygning af en træning.
#9(Med 0 svar)
7. december 2019 kl. 16:18
Phoey
Jamen makker... Du skriver det som om, at jeg ikke allerede ved det. Har jo gennemgået det selv.
Jeg skrev som sagt selv, at jeg havde taget et utal af kurser ved siden af. Jeg ved ikke hvorfor det er, at du glædeligt overser de ting jeg skriver.
Jeg har jo ikke skrevet en eneste linje, som skaber falskforventning? Alle mennesker kan søge op på hvad de forskellige trin betyder, eller selv spørge ind til det.
Jeg forstår ikke dine kommentarer. De er super intetsigende.
#8(Med 0 svar)
7. december 2019 kl. 09:32
Jigsaw
Du ved, bare så folk ikke får en falsk forventning.
#10(Med 1 svar)
28. april 2020 kl. 12:03
WastedS
har du fundet hold at coache siden ?
#11(Med 0 svar)
15. maj 2020 kl. 08:03
Dance
Guld Sæsonkort Sæson 15
Han er hos Obsidian nu :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.