Opret Log ind
Frag Out Esport (FOE) søger 2-3 sidste spillere
2020-10-25 19:49  |  
lmartinl
Kort om Frag Out Esport ”FOE”
FOE er en dansk baseret e-Sports organisation med. Organisationen er dannet med visionen om at skabe en ny esport-organisation som kan blande sig i den danske esport top og på sigt konkurrere på europæisk niveau. Vi ønsker at skabe en organisation der sætter rammerne for at unge talenter på sigt kan udvikle sig til at blive professionelle esport atleter.

Vision og mål
Visionen for FOE er at skabe en lønsom organisation der inden for de kommende år, kan konkurrere dansk topniveau. For at skabe lønsomheden, der skal understøtte de konkurrerende hold, vil content creation også være et centralt element i Frag Out Esport.

Førsteprioritet vil dog være at skabe et solidt og stabilt hold som organisationen kan bygges op omkring. Derfor skal holdet etableres først og efterfølgende kan de øvrige stillinger i organisation udfyldes. Spillermæssigt vil der være fokus på at udvikle spillernes evner således at alle udvikler sig som hold og ikke blot som enkeltindivider.

Hvad kan du/ I forvente af Frag Out Esport?
Vi allerede nu tilbyde:
- Egen server til træning og kampe.
- Egen hjemmeside, hvor du som spiller vil være repræsenteret.
- Spillertrøje bliver stillet til rådighed.
- Tilskud til deltagelse i LAN’s, turneringer og events.
- En dedikeret team-manager som vil stå for alt det praktiske, så spillere og træner kan koncentrere sig om, at præstere i de respektive spil.

På sigt kan du/ I også forventer at vi:
- Kontrakt
- Betaler 100% for spillertøj.
- Betaler 100% for deltagelse i LAN’s, turneringer og events.
- Kan tilbyde sponsorudstyr.

Der er købt domæne (www.fragoutesport.com) og der arbejdes der nu på at få færdigudviklet hjemmesiden, hvor bl.a. dit navn selvfølgelig vil være repræsenteret.

Hvad forventes der af dig/ jer?
Du er fyldt 18 år og du er klar på løbende at deltager i LAN’s, event mv. Der accepteres ikke usportslig og toxic opførsel og Frag Out Esport vil ikke stå inde for nogen som helst form for dårlig opførsel, når du repræsenterer organisationen.

Det er vigtigt at du har en god spilforståelse og vi forventer, at du som spiller kan kommunikere med de øvrige holdkammerater og ikke blot spiller dit eget spil. Kommunikation er nøglen for at skabe et godt hold. Det betyder også at man skal kunne tåle at få konstruktiv kritik, og det forventes også at man giver det.

I forhold til træning så trænes der 4 gange ugentlig. Detaljerne for dage og tidspunkter kan evt. ændres og aftales nærmere i fællesskab med de øvrige holdmedlemmer og træneren, når de rette spillere er fundet. Det forventes at du er indstillet på at nå langt, samt ønsker at højne dit niveau som spiller. Du skal være klar på at deltage i holdets faste træningssessioner samt i online turneringer (ESL & ESEA) og LAN-events i løbet af året. Disse vil blive planlagt i god tid og der tages selvfølgelig hensyn til arbejde og privatliv.

Vi er klar over at det tager tid at bygge et hold op og så længe man har den rette attitude, vil man ikke blive sat af holdet, blot fordi man skulle komme ind i en periode med dårlige præstationer. Vores hold vil få frie tøjler til at udvikle sig, samt skabe den nødvendige synergi der skal til for at tingene kan fungere.

For at opsummere skal du/ I:
- Være fyldt 18 år.
- Være lvl 10+ på Faceit (holderfaring kan dog vægte højere end nuværende rang på Faceit).
- Udvise god sportsånd. Vi accepterer og støtter hinanden og behandler andre ordentligt.
- Have et stabilt aim.
- Være indstillet på at bidrage til organisationen med en positiv tilgang til tingene.
- Være villig til at lære og udvikle dig som spiller.
- Have højt kommunikationsniveau og erfaring med at spille på et hold.
- Have tid og lyst til træning på fast basis.
- Have mulighed for at deltage i LAN-events, bootcamps, turneringer og lign.

Kontakt
Henvendelser bedes rettet til nedenstående mailadresse eller på Steam til en af vores nuværende spillere:

1) Kenni ”KENN1N” Nielsen, 26 år, Jylland.
Faceit: lvl 10
Timer: 7200 – ”Størstedelen af timerne ligger i hold da jeg ikke er stor fan af pugs. Kan spille alle roller men foretrækker at slippe IGL faklen, da jeg skal starte på uddannelse.”
Steam: https://steamcommunity.com/id/kenn1nGO/

2) Benjamin ”BennyB” Steinlein, 21 år, Bornholm – flytter fra øen i 2021.
Faceit: lvl 9
Timer: 4000 – ”Størstedelen af mine timer er brugt i scrims og på pracc server, da jeg ikke er fan af pugs men spiller stadig for at holde mig kørende. Af roller kan jeg spille alt, er dog mindre fan af IGL, men har haft erfaring med det tidligere. Er en sjov og underlig gut, med godt humør og har indbygget antitilt.”
Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198325011..

Din ansøgning skal indeholde følgende:
1) Navn og alder.
2) Telefonnummer og e-mail.
3) En kort beskrivelse af dig selv og din spillestil.
4) Tidligere hold og evt. anden relevant erfaring.

Mail: [email protected]
#1 Marden
2020-10-26 09:00
+rep til spillerne
#2 Cacci
2020-10-26 14:48
+rep Begge flinke gutter :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere