Opret Log ind
Er Alpha det eneste gode csgo headset?
6d 15t 55m  |  
bitFisk
Jeg har nu ledt markedet igennem i lidt over et halvt år for at finde et godt headset efter jeg fik penge retur for mit steelseries arctis pro wireless.

Jeg er indtil videre kommet frem til at det eneste headset jeg har kunne finde som giver en taktisk fordel er hyperx alpha pro s, tilgengæld er det pis til musik. Kan det virkelig passe der ikke findes et bedre esports headset?

Det skal siges jeg har prøvet alle nedenstående:

Flere af dem har virkelig god lyd, men kan ikke måle sig med alpha i forhold til evnen til at høre de små detaljer i csgo

HyperX Orbit
Gsp600 med både soundblaster x3 og gsx1000 som external amp/dac
Gsp670
Logitech g pro x både med og uden trådløs
Hyperx cloud flight s

Kan det virkelig passe der ikke er et der kan det samme som alpha bare bedre? Prisniveau er ikke det vigtige, men før du anbefaler et openback hifi headset må jeg hellere stoppe dig, for det giver ikke den clarity jeg søger som er at ku høre alle de små detaljer til trods for at der bliver skudt.

#1 bitFisk
6d 15t 22m
Andre der har testet det samme som mig https://www.google.dk/amp/s/amp.reddit.com/r/Globa..
#2 K0nGe
6d 15t 17m
Sennheiser game zero kan du aldrig gå galt med :)
#3 bitFisk
6d 14t 52m
Sennheiser har jeg måtte konstatere er ikke på højde med alpha til trods for jeg tog deres nyeste topmodel (indenfor gaming) gsp600
#4 ga1ned
6d 13t 54m
Du virker til at have ret godt styr på gaming headsets - Det hyperx alpha pro s du siger er godt, er det dét her? https://www.elgiganten.dk/product/gaming/gaming-he..
#5 bitFisk
6d 13t 52m
Ja det er præcis det jeg prøver at finde et der er bedre end 😂
#6 exigo
6d 13t 35m
er der aimbot i det alpha headset?
#7 Wasin
6d 13t 29m
Hvad er det præcis Alpha headsættet ikke kan som du søger i et nyt headsæt? Jeg tror de fleste "gode" gaming headsæt dækker de behov som man har brug for i csgo
#8 bitFisk
6d 13t 11m
Det alphaen ikke kan er at gengive musik i nogenlunde kvalitet. Det er fantastisk til csgo grundet deres seperation af lave toner og mids+highs så man nemt kan høre små detaljer til trods for der sker en masse.

Og nej de fleste headset kan ikke det samme, selv hvis vi går op i dyrere kombos med amp+dac som eksempelvis gsp600 komboen der ligger i en vejledende pris på ca 3600kr, selv mod det sæt eller mod hyperx’s egen topmodel orbit (som er baseret på audeeze mobius) kan man lettere høre detaljerne (mens der sker en masse) som du ikke kan i de andre.

Det er derfor jeg specifikt søger nogen der har været på samme quest
#9 ZaNwish
6d 12t 22m
Hyper X alpha var jeg skuffet over. Har købt et helt almindeligt Cloud 2 og det er bedre efter min mening.
#10 Wasin
6d 11t 32m
Men er det så reelt set et gaming headsæt du bør lede efter?
#11 bitFisk
6d 11t 7m
Well jeg er åben for det meste, men udfordringen med traditionelle headset til studio og musik er at de fokuserer på de forkerte ting i forhold til esport. De fokuserer ikke på en profil med præcis og hurtig bass som er uafhængig af mid/highs. De fokuserer som regel blot på ren lyd, hvilket er fint. Men det jeg søger er et der specifikt er godt til esport, jeg har i min første kommentar linket til en der har lavet nogle tests med nogle bedre headphones der i teorien og på papiret er bedre end alpha, men hooket op til samme fiio forstærker kan man nemmere høre footsteps i alphaen.

Derfor søger jeg nogle herinde der har lavet nogle tests og måske kan pege mig i den rigtige retning.
#12 Wasin
6d 7t 44m
Yeah alright. Mine spørgsmål var bestemt heller ikke ment med nogen 'ond' hensigt. Jeg prøver blot at forstå lidt af en verden hvor jeg absolut ingen indsigt har.

Men held og lykke med dit lille projekt, god jagt! :)
#13 zypR
5d 15t 15m
actis pro wireless. er det arveste lort jeg nogensinde har ejet :) men hyper x cloud 2 er sku godt :)
#14 henn1ngway
5d 15t 2m
Det her er godt til cs og virkelig lækkert til musik også. Bass kan indstilles på hver bøf.

https://europe.beyerdynamic.com/custom-game.html
#15 whitebear22
5d 12t 25m
Jeg er noget overrasket over din dom over GSP670 - jeg synes netop, at det leverer acceptabelt på musik, samtidig med, at lyden til esport (særligt CSGO) er super god. Også selvom man “kun” anvender de presets, der er i softwaren, uden at tweake yderligere :)
#16 sirr
5d 12t 17m
Jeg spurgte et par af de gutter jeg kender som spiller Tier 1 CSGO om hvad de ville anbefale, hvis de ikke skulle smide et overfladisk "jeg-er-sponsoreret-af-X-så-dem-anbefaler-jeg-selvfølgelig" og de sagde alle enstemmigt HyperX Cloud 2. Jeg har været ganske tilfreds med det headset, både til streaming, CS m.m. men ønskede at prøve et trådløst headset hvorfor jeg pt. rocker et HyperX Flight - og om end kvaliteten ikke virker ligeså skarp som Cloud 2 (i CSGO-henseende), så er det stadig rigelig fint til mine oldboys-reaktioner :D
#17 bitFisk
4d 15t 33m
Tak til alle forslag 👍 indtil videre har jeg fået anbefalet at prøve xtrfy h1 og bose qc35 II som ryger på testbænken for at se om de kan hamle op med alpha s. Cloud 2 vil jeg mene ligger så tæt op af alpha s at den ikke er interresant da jeg så lige så godt kan beholde alpha.
#18 bitFisk
3d 5t 9m
H1 og qc35 ii er begge testet nu, og alpha er stadig bedre (hvert fald til mine ører) det næste bliver nok at prøve jbl (dem forventer jeg flopper) og astro a50. Andre gode bud meget gerne nogen som samtidig er gode til musik hvor alphaen fejler gevaldigt.
#19 bitFisk
1d 2t 57m
Well.. turns out at jeg tog fejl! Quantum one giver en overraskende god lyd! Lyden i csgo er tæt på lige så klar som alpha (kun testet en enkelt aften med 3 games så sample size er lille, især når man tænker på jeg i 2 af gamesne spillede med kalibrered quantum sphere) men stereo lyden med eq sat på clarity er dælme en rar oplevelse til csgo..

Til musik, er det vanvittigt meget bedre. Så der kommer alpha ikke engang tæt på (men ok det er harman, den del forventede jeg også de kunne). Men at de var gode til csgo kommer sku ærligt bag på mig.

Bliver spændende at se om de forbliver favoritten efter en uge med prac og diverse pugs
#20 bitFisk
1d 2t 53m
Det skal dog lige tilføjes at jeg bøvlede en del med opsætningen af det, til trods for at jeg arbejder med it support til hverdag. Så det er ikke ligefrem plug and play hvis man vil have god lyd ud af det. For at opdatere driverne i hovedtelefonerne måtte jeg manuelt afinstallere alle 6 drivere, genstarte og installere igen. Det tog lidt tid at finde ud af :-)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere