Søger du hold til næste sæson?
10D : 14T : 39M : 47S
hades blev bænket i maj for at gøre plads til en akademispiller.

Monte henter bænket ENCE-duo

Fremover kommer Monte til at bestå af en polsk kerne.

Efter en periode med flere udskiftninger har Monte langt om længe fået styr på sin startfemmer, til når sæsonen bliver skudt i gang efter spillerpausen.

STYKO og resten af Monte får nemlig selskab af dycha og hades, der er blevet hentet direkte fra bænken i ENCE. De to polakkere blev bænket tilbage i maj for at gøre plads til pogi og sdy.

Netop sdy blev hentet fra Monte, hvor han havde spillet i mere end et år samt vundet ESL Challenger Jönköping i 2023 og deltaget ved majoren i Paris, hvor det blev til en kvartfinaleplads.

Foruden at have hentet dycha og hades, har Monte også hentet polske nawrot ind i varmen som holdets nye assistenttræner. Især hades kender til nawrot, der var træner på holdet, da han og 9INE kvalificerede sig til majoren i Paris.

Med ændringerne kommer Monte til at bestå af en polsk kerne på tre spillere, hvorfor mandskabet fremover kommer til at bære en polsk fane til turneringerne. Holdets næste turnering er ESL Challenger S48, der spilles online.

Det er desuden hades, der kommer til at påtage sig rollen som ingame leader, ligesom han naturligvis også vil være holdets AWP'er.

Monte er nu:

  • DemQQ

  • dycha

  • kRasnal

  • hades

  • STYKO

  • lmbt (Cheftræner)

  • nawrot (Assistenttræner)

#1(Med 2 svar)
10. juli 2024 kl. 15:53
Lunar
Det er sku da egentlig ret varmt et lineup, demqq, fortid glemt. Er en pisse dygtig spiller, og hades/dycha er gode pickups
#2(Med 1 svar)
10. juli 2024 kl. 17:08
JakobHelms
Tjo tja - det kan selvfølgelig kun blive bedre end denne her fadæse-sæson, men de startede den altså også som nummer 6 på HLTV. Der tror jeg ikke det her lineup kommer tilbage, og jeg tænker heller ikke at det er en garanteret og stabil plads i top 20, man har sikret sig her.
#3(Med 0 svar)
11. juli 2024 kl. 09:40
Lunar
Tjooo, måske. Nej jeg ser dem heller ikke som top 6 materiale, men synes nonetheless det er et spændende lineup
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.