Søger du hold til næste sæson?
10D : 13T : 37M : 55S
nicoodoz kunne være endt hos TSM.

Derfor gik TSM ikke med nicoodoz eller roeJ

Det nye TSM kunne have set meget anderledes ud.

TSM debuterer med deres nye hold i SkinClub Summer Cup mandag, men det var slet ikke givet, at det var netop de fem spillere, der endte sammen.

Tidligere kunne vi på Dust2.dk bringe en artikel om, at TSM var meget tæt på både blameF og k0nfig, men selv efter skiftet med de to spillere faldt igennem, var der muligheder for at hente større stjerner ind, end de navne TSM endte med.

I den seneste episode af Bedst af 3 fortæller Rejin nemlig også, at navne som roeJ og nicoodoz var med i puljen over TSM-signings, og selvom det er navne, der måske lyder af lidt mere end Altekz og niko, var der en god grund til, at de ikke endte med dem.

nicoodoz havde vi inde og nåede at prøve ham af kort, hvor jeg måtte spille, fordi vi ikke havde acoR endnu, fortæller Rejin og fortsætter:

Men han skulle spille riffel, og der valgte han selv at sige, at "Okay, jeg kan ikke slippe den AWP", og så var der ikke nogen grund til at gå den vej, fordi så ender man i noget, der hverken er tilfredsstillende for os eller ham.

Bedst af 3-medværten mad0 nævner også, at roeJ ville have passet godt ind på holdet rollemæssigt, og at han gerne havde set ham i en TSM-trøje, men den garvede dansker valgte selv at ville vente lidt, fortæller Rejin.

Ham (roeJ red.) har vi også haft snakke med, og han valgte selv at ville vente til efter sommerferien basically, siger coachen.

Som bekendt blev det Altekz og niko, og de to får første chance for at vise, at Rejin ikke har truffet den forkerte beslutning, når de klokken 12 møder Passion UA.

Du kan høre den 21. episode her:

Find vores podcast her:

#1(Med 0 svar)
8. juli 2024 kl. 13:10
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Havde været nogle spændende tilføjelser, men ligner de har samlet noget solidt.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.