Søger du hold til næste sæson?
10D : 13T : 44M : 12S
HooXi sætter for første gang ord på G2-bænkningen.

HooXi reagerer på G2-exit

Den danske kaptajn og bænket G2-spiller taler ud for første gang om at blive fjernet fra startfemmeren, i et længere interview.

Danskeren taler ærligt ud om sin tid i G2, hvor han sætter ord på bænkningen, hvornår han det gik op for ham, at han var fortid i organisationen og svarer tilbage på kritikken af ham.

Den første dag i juli 2024 kom nyheden fra den tyske organisation, at deres danske kaptajn ikke længere er en del af det aktive hold, og må tage en plads på bænken.

Efter knap to år og tre store trofæer vundet i G2, blev det enden på eventyret for HooXi.

Lørdag aften udgav HLTV et længere interview med HooXi, hvor han kommer ind på sin tid i organisationen.

Som det første i interviewet, fortæller danskeren om sin umiddelbare reaktion til bænkningen, som gav en følelse af skuffelse. På trods af at være blevet informeret om, at andre muligheder blev udforsket, holdt han fast i et lille håb om at blive på holdet.

Den umiddelbare følelse var helt klart skuffelse. I London fik jeg at vide, at de udforskede andre muligheder, men at intet var besluttet, så jeg havde siddet med et lille håb om at blive, især da beslutningen trak ud så længe.

Fra hvad jeg fik at vide, var der en chance for, at jeg kunne beholde min plads.

Anerkender kritik, men det blev en trend at hade HooXi

I sin tid i G2 har danskeren modtaget kritik fra flere vinkler, hvor nogle mener, at hans individuelle niveau er for lavt til G2, og at han holder G2 tilbage fra at blive et af de bedste hold i verden.

På trods af at have opnået betydelige sejre som at vinde IEM Katowice, følte HooXi, at han aldrig modtog den anerkendelse, han fortjente. Dog anerkender han en mængde af den kritik, som han modtog.

Jeg synes, at mængden af kritik til tider har været fair, men jeg synes også, at det nogle gange blev en trend at hade mig. Jeg mener, at jeg individuelt har været på niveau med mange af de andre IGLs i CS2, når man tager roller og spillestil i betragtning, og jeg synes ikke, at mit niveau var et stort problem på dette hold. Jeg synes også, at jeg forbedrede mig lidt indtil EPL, men efter det var det selvfølgelig svært at vise mere.

Jeg indså efter at have vundet World Final, blevet nummer et i BLAST-gruppespillet og vundet IEM Katowice, at hvis jeg ikke fik nogen anerkendelse fra denne periode, så ville jeg aldrig få det, og den generelle opfattelse var, at dette hold ville have gjort det samme med enhver IGL. Efter det stoppede jeg med at tage meninger udefra for seriøst.

"Jeg har stadig så meget tilbage, jeg er knap nok begyndt"

Kapitlet i G2 er nu ovre, derfor ser HooXi ud i fremtiden, hvor han understreger sit ønske om at vinde og klare sig godt.

Jeg tror, det bliver rigtig svært at finde et nyt hold med det samme, da beslutningen fra G2 kom så sent. Jeg vil prøve at se det som en mulighed for at arbejde på mig selv, både i spillet og udenfor spillet, da det er svært at have en god balance i livet, især som IGL, i det mindste på den måde jeg har gjort tingene indtil nu.

Jeg har stadig så meget tilbage, jeg er knap nok begyndt. De højeste højder, et CS-hold kan nå på papiret, er at vinde en Major og en Grand Slam. For mig er der også en masse individuelle mål, så der er mange motivatorer for mig. Forhåbentlig får jeg mulighed for at vise det så snart som muligt, slutter HooXi af med.

Som erstatning for HooXi, tog G2 beslutningen om at hente Snax fra GamerLegion.

Dette skifte kommenterer HooXi på og flere emner i interviewet, som kan læses på HLTV.

#1(Med 0 svar)
6. juli 2024 kl. 20:43
interitium
Konge, Hooxi skal nok finde et andet hold
#2(Med 0 svar)
6. juli 2024 kl. 21:14
JakobHelms
Jeg synes det er ret overraskende at han får sparket i den kontekst. Altså, hvis der er "hey, hør, din taburet vakler. Vi kigger på alternativer og sonderer markedet, men der er også en chance for at vi bare tager en sæson til" og så ender man med at sparke ham for snax!
#3(Med 0 svar)
7. juli 2024 kl. 09:13
JKN
Spot on med nedenstående citat. Det er jo for vildt.

Jeg indså efter at have vundet World Final, blevet nummer et i BLAST-gruppespillet og vundet IEM Katowice, at hvis jeg ikke fik nogen anerkendelse fra denne periode, så ville jeg aldrig få det, og den generelle opfattelse var, at dette hold ville have gjort det samme med enhver IGL.
#4(Med 2 svar)
7. juli 2024 kl. 16:23
ClumsyRL
Hooxi er så latterligt overvurderet og har kun haft muligheder fordi der er så stor en mangel på IGLs.

Fra t2 til g2 tilbage til t2. Han får aldrig en plads på et tophold igen (thank god).
#5(Med 0 svar)
7. juli 2024 kl. 19:52
PtrsN
🧂
#6(Med 0 svar)
8. juli 2024 kl. 21:06
M1ckzz
Hvad fabler du om? Han har samme individuelle niveau som karrigan og aleksib har? Ved godt karrigan har vundet meget mere men hvordan kan man synes han er dårlig når han caller g2 til World finals, Katowice og cologne du snakker vrøvl han er undervurderet hvis noget kan godt være han ik skyder nogen men hans calls er satme gode
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.