Søger du hold til næste sæson?
10D : 13T : 52M : 12S
YEKINDAR og cadiaN nåede at spille sammen i syv måneder for Liquid.

YEKINDAR fortæller, hvorfor cadiaN ikke lykkedes i Liquid

cadiaNs tidligere holdkammerat YEKINDAR, fortæller hvorfor den danske kaptajn ikke kunne løfte Liquid til nye højder.

Team Liquid lykkedes ikke i første omgang med deres ambitiøse projekt, som cadiaN skulle føre til trofæer. YEKINDAR giver sine bud på, hvorfor cadiaN ikke kunne lede holdet til succes.

Det fortæller YEKINDAR i et interview på YouTube med Erik Shokov.

I starten af december 2023 satte Liquid gang i et ambitiøst projekt, hvor den danske kaptajn cadiaN blev hentet ind. Han skulle han lede den amerikanske organisation til at blive et af de bedste hold i verden. Foruden cadiaN hentede de også superstjernen, Twistzz fra FaZe, mens der florerede et rygte om, at KSCERATO også skulle være en del af stjerneprojektet.

Det blev dog i stedet en anden brasilianer i skullz, som endte med at komme på holdkortet. De tre nye spillere blev en del af holdet, som allerede bestod af NAF og YEKINDAR.

YEKINDAR kunne fra starten mærke en anderledes tilgang til spillet fra den danske kaptajn, som mindede ham om en anden AWP'er, som også er IGL.

Ja, faktisk er der flere faktorer, synes jeg. Det er ikke kun cadiaN, der kom og blev kaptajn. Vi skiftede trods alt tre nye spillere. Det vil sige, skullz, Twistzz og cadiaN, plus en ny træner. Så i bund og grund er det et helt nyt hold, som cadiaN opbyggede, og det viste sig, at jeg aldrig havde spillet med en kaptajn som cadiaN før. Faktisk syntes jeg i starten, at han havde mange ligheder med Jame.

Jeg synes, den største lighed er, at han mikromanager folk meget. Altså, hvornår man skal løbe, hvornår man skal gøre dette og så videre. Så han er kaptajn og koordinerer også spillernes ansvarsområder, hvilket i princippet ikke er dårligt, men jeg tror, at mange spillere mangler en vis individualitet på grund af det.

cadiaN er vant til, at alle er danskere og de er alle på samme bølgelængde

Derudover havde de to, YEKINDAR og cadiaN, en samtale om skiftet fra dansk kommunikation til et internationalt hold.

En af de store grunde til, at YEKINDAR ikke føler, at Liquid fik succes, er måden cadiaN håndterede holdets individuelister, som manglede frihed på holdet.

Jeg forstår, vi talte om, at overgangen fra et sprog til et internationalt hold sker på en måde, hvor han er vant til, at alle er danskere, og de er alle på samme bølgelængde.

Jeg forklarede også, at internationale hold klarer sig lidt bedre på grund af individualiteten. Personlig individualitet, personlig beslutningstagning. På grund af dette var der mange uoverensstemmelser, synes jeg, i forhold til, for eksempel, Twistzz kommer fra FaZe, hvor han havde en vis frihed i sin rolle, i sine ting. Det samme med mig og NAF. Vi blev ikke udmattet, men der var mange justeringer til hinanden. Derfor af dette var det meget svært at finde den rigtige form.

Vi spillede bedre efter Kina og Dallas

YEKINDAR roser cadiaN for at være en klog kaptajn, men mener, at holdet ikke klikkede, da balancen blev forstyrret af den danske kaptajns ledelsesstil.

Selvom det begyndte at se bedre ud til sidst, så var det for sent, da cadiaN nu er på bænken i Liquid, mens skullz er rygtet til at tage tilbage til Brasilien, hvor et skifte til FURIA måske venter.

Der var ikke en form for stabilitet. Måske varierede det. Nogle gange ville han fortælle dig, hvordan du skulle spille, andre gange ikke. Og på grund af dette blev balancen sandsynligvis forstyrret. Generelt er han klog som kaptajn. Men jeg synes, i denne opstilling klikkede vi ikke rigtig i forhold til de individuelle spillere. Altså arbejdet som et hold. Jeg tror, det kunne være ændret med tiden.

Faktisk spillede vi sandsynligvis bedre til sidst. Da vi spillede i Kina og Dallas, begyndte vi allerede at spille meget bedre, tror jeg.

Med cadiaN på bænken, skullz rygtet til nyt hold samt zews, som har forladt den amerikanske organisation, er Liquid ude på markedet efter nye spillere og en træner.

De er senest sat i forbindelse med ultimate, som vil være en kæmpe overraskelse, da han er et ukendt bekendtskab i toppen af CS. Derudover går der nye rygter på, at Liquid endnu engang jagter KSCERATO i FURIA.

Liquid består nu af:

  • Canada NAF

  • Canada Twistzz

  • Brasilien skullz

  • YEKINDAR
    --

  • Danmark cadiaN (Bænket)

#1(Med 0 svar)
6. juli 2024 kl. 12:00
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Lyder bare somom Cadian har stillet krav til de individuelle beslutninger der er blevet taget som nok ikke har været så gode. Synes det er misforstået at man ikke er individuel fordi du har nogle retningslinjer indenfor et system.
#2(Med 5 svar)
6. juli 2024 kl. 12:02
DOMINA7HOR
Han kunne ikke også fortælle, hvorfor han ikke selv er lykkedes i Liquid? Det er vildt hvor meget han er faldet i niveau, særligt efter CS2, sammenlignet med det lysende talent vi så i GO.
#3(Med 1 svar)
6. juli 2024 kl. 12:10
Mads_Miskat
Hvis han vidste det så havde han nok lykkedes nu
#4(Med 0 svar)
6. juli 2024 kl. 12:34
MeRo
Men så er det godt han kan fortælle præcis hvordan nitr0 og cadiaN burde calle 🙃
#5(Med 0 svar)
6. juli 2024 kl. 14:46
SlotsØl
Han er godt nok faldet af på den i cs2
#9(Med 1 svar)
7. juli 2024 kl. 16:04
Groggster
Jeg synes, det vildeste er, hvor ekstremt umoden og uprofessionel CS-scenen er - og fortsætter med at være. Hvorfor vælger YEKINDAR dog at udtale sig om interne anliggender og en tidligere holdkammerat, der er blevet smidt af holdet?
Der dukker det ene interview efter det andet op med spillere, der vælger at udtale sig om andre spillere, de har spillet tæt sammen med, når du ikke længere er holdkammerater. YEKINDAR om cadiaN her, hooxi blev bedt om at give sin mening om nexa og G2s rosterændringer, TeSeS blamerer sig ad flere omgange om stavn og jabbi, osv., osv. Hertil kommer ledere som Kasper Straube (som jeg i øvrigt overhovedet ikke har noget personligt imod), der vælger at kritisere dust2 og øvrige medier (i seneste podcast) for, at de opsøgte ronic og staehr i nederlagets stund, i stedet for at lede efter Straube selv. Det må man sgu selv sørge for at sikre sig i en sportslig organisation - at det er de rigtige folk, der stiller op til interview. Det er da sådan det fungerer i stort set alle topprofessionelle sportsgrene. Se fx i fodbolden.
Heroics ledelse, der offentligt beretter om, at de bænker cadiaN for at gøre stavn og jabbi glade, og nu er stavn og jabbi "dumme", for nu vil de ikke forlænge, som de sagde. Buhu. Lad os bruge månedsvis på at nedgøre dem derefter.
EG, der skifter roster, hver gang ejeren har haft en drøm eller hashpsykose om en ny retning, Preasy, der samles på stor klinge og imploderer grundet økonomi, Complexity, der, midt under en turnering (IEM Dallas?) annoncerer, at der snart følger nyt om hallzerks kontraktsituation (hvorfor overhovedet melde noget ud, hvis de ikke kan fortælle konklusionen???), uden at ville uddybe yderligere (LOL!) - alt lugter af, at han bænkes, og uroen ulmer i mange dage i medierne og forstyrrer (naturligvis) holdet. Til sidst annonceres det, at han forlænger. What the actual fuck? Astralis, der ansætter HUNDEN (på trods af stort røre blandt både medier og egne fans) og fyrer ham igen, NIP der... Ja, listen er jo endeløs.

Det er lidt trist for en fed sport, at det stadig er så sølle professionalisme så mange steder.
#10(Med 0 svar)
7. juli 2024 kl. 18:44
AwF
Preach it. Jeg er enig med alt.
#6(Med 0 svar)
6. juli 2024 kl. 14:51
TubbyGold
Ok, virker som en rimelig saglig analyse. Jeg tror ikke vi har set det bedste fra Cadian endnu.
#7(Med 1 svar)
6. juli 2024 kl. 21:45
Kristja
"Det samme med mig i NAVI" må da være en fejl?

Men ja som andre skriver, så lyder det en anelse meh, og at man sagtens kan være individuel og selvstændig, blot fordi der er nogle forventninger til visse ting?
#8(Med 0 svar)
7. juli 2024 kl. 15:26
Nazary95
Det er det også - Han mente selvfølgelig "mig og NAF".
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.