Søger du hold til næste sæson?
10D : 14T : 37M : 29S

Streamer får ejerandel i Wildcard

Amouranth har købt sig ind i den nordamerikanske organisation.

Den kendte kvindelige streamer Amouranth, som blandt andet laver YouTube, Twitch, TikTok og OnlyFans, har fået ejerskab i Wildcard.

Det skriver den nordamerikanske organisation på X.

I en pressemeddelelse fremgår det, at Amouranth har erhvervet sig en stor ejerandel i organisationen. Det vides ikke, hvor stor andelen er.

Den kvindelige streamer er mest kendt på Twitch, hvor hun har mere end 6,3 mio. følgere. På streamingplatformen plejer hun oftest at lave "Bare chat"-streams, hvor man ikke spiller computerspil, men i stedet har fokus på sine omgivelser.

Amouranth slutter sig til Wildcard, der har været på den amerikanske CS-scene siden 2023. Organisationen har for nyligt været igennem en rebranding.

I øjeblikket har Wildcard intet fast hold på plads, men det er blevet erfaret af andre Dust2-medier, at man er i færd med at hente en svensk duo bestående af phzy og susp.

#1(Med 0 svar)
21. juni 2024 kl. 00:26
DOMINA7HOR
Klart et kæmpe boost for dem, og både deres CS2- og R6-hold, at hun er kommet med om bord. Er dog stadig nysgerrig på, hvem der har finansieret dem siden 2017, og frem til i dag. Udover deres partner, platformen SONIX.

Holdet bliver stanislaw, JBa, Sonic, phzy og susp. Akkurat som rygtet. Da Metizport meldte ud om susp's afgang, gjorde de det klart, at han var blevet solgt til et andet hold. Altså, Wildcard.

Jeg er nysgerrig på, hvor længe Wildcard har arbejdet på, at få Amouranth ind. For allerede i foråret startede rygterne om, at de ville gå internationalt. Dengang blev de sat i forbindelse med bl.a. shalfey, Plopski, AZUWU, sdy og snow. De forhandlede sågar med FORZE om shalfey, men eftersom de ikke kunne blive enige om prisen, faldt det til jorden. Er nysgerrig på, om hun allerede på det tidspunkt var med til at trække i trådene for dem, i hvert fald rent økonomisk.
#2(Med 4 svar)
21. juni 2024 kl. 07:02
aGk
Dust2TV sub
Aldrig hørt om hende.....
#3(Med 1 svar)
21. juni 2024 kl. 08:56
FROYYY
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Hun vil også helst ses, ikke høres :-))))))))))
Er hun ikke en af de der forfærdelige hot-tub-streamere?
#5(Med 0 svar)
21. juni 2024 kl. 09:10
aGk
Dust2TV sub
"Forfærdelig"?! Jeg har ikke tier-3 subscribet til min dronning i 48 måneder og brugt hver aften på frivilig moderationsarbejde, for så at være vidne til at hun skal kaldes forfærdelig!! /s

..eller mener: har aldrig hørt om hende... :)
#4(Med 1 svar)
21. juni 2024 kl. 09:05
Dennis
Man kan da nærmest ikke have åbnet YouTube/Twitch uden at have hørt om hende. Der var en ret stor sag omkring hende og hendes ex mand/kæreste som holdt hende fanget - i hvert fald psykisk og økonomisk. Den blev dækket flittigt af flere YouTubere. Og hun har været gæst på en del store podcasts. Jeg mener det var på H3 Podcast jeg så hende engang - og hun skiller sig en del ud fra den typiske hottub streamer, ved at være en ret kynisk og dygtig entreprenør. Bryster = penge, og det har hun satme udnyttet til fulde.
#6(Med 0 svar)
21. juni 2024 kl. 09:11
aGk
Dust2TV sub
Det er fuldstændig vanvittigt når man høre hvor mange penge hun har tjent på det der. Mindes at se et klip på et tidspunkt, hvor jeg mindes at væres et vildt beløb.
#7(Med 1 svar)
21. juni 2024 kl. 13:18
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Forretningsdame :) flot håber det bliver en success men er ikke et fan af holdet
#8(Med 0 svar)
21. juni 2024 kl. 14:01
DOMINA7HOR
Med stort F: dotesports.com/streaming/news/from-gas-stations-to..

Man kan sige meget om hende, men hun virker til at have styr på sin business.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.