Søger du hold til næste sæson?
10D : 13T : 58M : 05S
21-årige SLIGHT er blevet placeret på bænken.

Svenskere rygtet til holdet - nu laver de ændringer

Én spiller er blevet bænket, mens den anden er helt ude af organisationen.

Tirsdag kunne Dust2.dk's søstersider Dust2.se og Dust2.us erfare, at amerikanske Wildcard var i færd med at hente to svenskere til holdet.

Nu begynder rygtet at se endnu mere realistisk ud, da Wildcard på X skriver, at man har bænket SLIGHT og sagt farvel til Grizz.

Den nordamerikanske organisation har derfor nu to ledige pladser i startfemmeren, og her forventes det som tidligere erfaret, at svenske phzy og susp er de udvalgte til at udfylde tomrummet.

Såfremt rygtet ender med at holde stik, er det endnu ikke sikkert, hvornår spillerne får sin debut, da holdets næste turnering først er til september, når holdet spiller med i den 20. udgave af ESL Pro League.

Med de to svenskeres komme vil Wildcard i teorien frit kunne vælge, hvilken region de vil repræsentere. Noget, som især kan have effekt i majorregi.

Da holdkortet ikke har flere fra én region, bestemmer de nemlig selv, hvor de ønsker at stille op. Holdet tæller nemlig to amerikanere i form af stanislaw og JBa, to europæere i form af phzy og susp, samt én afrikaner i form af Sonic.

Wildcard er nu:

  • USA jBa

  • Sonic

  • Canada stanislaw

  • Brasilien horvyy (Coach)
    --

  • USA SLIGHT (Bænket)

#1(Med 6 svar)
20. juni 2024 kl. 05:09
DOMINA7HOR
Grizz var kun på prøve. Han kom ind i stedet for C4LLM3SU3, som ligeledes var på prøve. Derfor han ikke er bænket, ligesom SLIGHT, men i stedet er fri på markedet.

phzy og susp bliver, nærmest med sikkerhed, de to sidste. phzy er færdig hos JiJieHao, hvor dennyslaw ser ud til at erstatte ham, mens susp er blevet solgt til Wildcard. Det er efterhånden et lille stykke tid siden nu, at Metizport solgte ham.
Det er et interessant hold. JBa er et stort talent, en af de nye skud på stammen på NA-scenen. stanislaw og Sonic er to erfarne herre. Og så bringer både phzy og susp noget ekstra firepower.

Det så i øvrigt en kort overgang ellers ud til, at Wildcard havde sat planerne om at gå internationalt helt på hold. De forsøgte at hente shalfey, men kunne ikke blive enige med FORZE om prisen, hvorfor det skifte faldt til jorden. Derudover var de angiveligt også interesserede i blandt andre AZUWU, Plopski, sdy og snow.
Efter shalfey-handlen faldt til jorden, døde rygterne om deres planer om, at gå internationalt, lidt ud. Nu er den plan dog i den grad tilbage på sporet igen.
#2(Med 5 svar)
20. juni 2024 kl. 07:26
Famous
Nogen ide om org’en bag Wildcard. Lyder som om de har nogle penge og ambitioner
#3(Med 4 svar)
20. juni 2024 kl. 15:17
DOMINA7HOR
Ikke andet end de er baseret i Houston, Texas, og er involveret i Rainbow Six (som er rimelig stort i US) og CS2. De har vist også tidligere haft et DotA hold. Jeg ved ikke hvem de har i ryggen, udover platformen SONIX, for at være helt ærlig.
#4(Med 3 svar)
20. juni 2024 kl. 21:59
Famous
North American esports organisation Wildcard Gaming has announced that content creator Kaitlyn ‘Amouranth’ Siragusa has joined the company as a Co-Owner.
According to a release, Siragusa has acquired a ‘significant ownership stake’
#5(Med 2 svar)
20. juni 2024 kl. 23:02
DOMINA7HOR
Klart et kæmpe boost for dem, og både deres CS2- og R6-hold, at hun er kommet med om bord. Ved dog ikke hvem der har finansieret dem siden 2017, og frem til i dag.
#6(Med 1 svar)
21. juni 2024 kl. 09:56
Famous
Nej det er begrænset med info omkring det. Kan også kun finde - som du nævnte Sonix som platform.

De ligger dog stor vægt på deres 'Moneyball' strategi som er kendt fra Oakland A's (Baseball) hvor de henter billige/gratis spillere ud fra et statistisk synspunkt - så måske er de lykkedes med at kører en okay operation for et lavt budget indtil nu hvor de så skruer lidt op? Who knows :)
#7(Med 0 svar)
21. juni 2024 kl. 10:19
DOMINA7HOR
'Moneyball' delen studsede jeg også selv over, så det kan meget vel være.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.