rigoN søger nu videre alene.

Beckhams organisation bryder med kosovarisk mandskab - holdet går i opløsning*

De kosovariske spillere går hver til sit, efter holdet brød med organisationen.

*Opdateret klokken 13:09: Holdet er nu gået i opløsning, da gxx-, rigoN og juanflatroo søger videre hver for sig.

Guild Esports og Bad News Eagles går hver til sit.

Det skriver Guild på X fredag formiddag.

Guild Esports, der er delvist ejet af David Beckham, entrerede i november herrescenen i Counter-Strike, da hentede de tredobbelte major-deltagere fra Bad News Eagles ind i varmen.

Resultaterne i Guild nåede dog aldrig for alvor de højder, som den kosovariske startfemmer præsterede i Bad News Eagles-trøjerne.

Således kiksede majordeltagelsen, mens holdets højeste placering på verdensranglisten var som nummer 30, altså 14 placeringer lavere end den 16. plads, som var startfemmerens peak som Bad News Eagles.

Stjerner søger videre

I forbindelse med nyheden om Guilds brud med den kosovariske startfemmer har holdets største stjerne, rigoN, annonceret på X, at han nu søger videre.

Tiden med jer var en af de bedste i mit liv. Vi fejrede utrolige succeser sammen, oplevede uforglemmelige øjeblikke og motiverede konstant hinanden til at yde vores bedste. Hver udfordring, vi har overvundet, og hver kamp, vi har spillet sammen, har kun gjort vores bånd stærkere.

I er mere end bare holdkammerater for mig - I er venner, der er blevet min familie. Selv om jeg nu vælger en anden vej, vil jeg altid bære de minder og oplevelser, vi har delt sammen, i mit hjerte.

Jeg vil gerne takke jer fra bunden af mit hjerte for den fantastiske tid og ønske jer alle fortsat succes og glæde i fremtiden. Må vores veje krydses igen en dag, skriver rigoN på X.

rigoNs brud med sinnopsyy, juanflatroo, SENER1 og gxx- er samtidig også enden på et næsten tre år langt samarbejde. Han sluttede sig til de fire andre i august 2021, da de spillede i BLINK og fulgte med over i Bad News Eagles i februar 2022.

Foruden rigoN har også juanflatroo annonceret, at han ligeledes søger videre.

Bad News Eagles var:

  • juanflatroo

  • SENER1

  • gxx-

  • sinnopsyy

  • rigoN

  • Sverige Devilwalk (Coach)

#1(Med 1 svar)
24. maj 2024 kl. 12:26
Famous
Synd. Har været et af de federe hold at følge og især deres vedholdenhed i deres core har været mega fedt i en branche hvor de fleste hold skifter spillere som jeg skifter underbukser, hver 3 uge. 😜
#2(Med 0 svar)
24. maj 2024 kl. 12:52
olsen225
du skifter underbusker tit så XD
#3(Med 0 svar)
24. maj 2024 kl. 12:54
JakobHelms
gxx- er også ude, fuldt disband. Øv! Det har ellers været et fedt hold at følge med i. Tror nogle af de individuelle dele bestemt godt kunne rykke til hold der er noget højere på ranglisten.
#4(Med 0 svar)
24. maj 2024 kl. 16:21
larzN
2 år forsent med nice
#5(Med 0 svar)
25. maj 2024 kl. 02:02
JakobHelms
Hvad er egentlig pointen i, at de i dag går fra hinanden og splitter holdet ad, men efter den annoncering alligevel spiller en kamp sammen der kvaller dem til en lukket EPL-kval om et par uger? Fortsætter de sammen indtil en evt. signing af dem separat?
#6(Med 0 svar)
27. maj 2024 kl. 03:57
DOMINA7HOR
Desværre ikke den store overraskelse, efter rygterne om, at Guild ville kassere begge deres CS-hold, Eagles og Fe, begyndte at florere. Og efter Guild Fe fik sparket, var dette blot et spørgsmål om tid.

Synes det er ærgerligt. Og endnu mere ærgerligt, at holdet splitter op. Det er dog desværre nok den logiske konsekvens af den retning markedet og tingene som helhed bevæger sig i, med etableringen af flere og flere nye internationale hold. Det var måske også blot en lyserød tanke, at et af de hold som har holdt sammen længst, og endda et af de få tilbageværende nationale hold, fortsat ville blive sammen.

Jeg er sikker på alle spillerne hurtigt finder sig et nyt hjem. Hvad rigoN angår, så tyder det i hvert fald på, at han nærmest har skrevet under på noget nyt.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.