kraghen og co. skal i ilden mod TheMongolz i første kamp.

Gladiators møder hjemmebanedarlings i første kamp i Mongoliet

Når MESA Nomadic Masters Spring skydes i gang i næste uge, så bliver TheMongolz første udfordring for Patti og kompagni.

I næste uge går det løs i Mongoliets hovedstad, Ulaanbaatar, når MESA Nomadic Masters Spring løber af stablen, og her er der dansk deltagelse.

Gaimin Gladiators er nemlig et af de inviterede hold til turneringen, hvor også BLEED, OG samt TheMongolz er blandt deltagerne.

Netop TheMongolz bliver første hurdle for Pattis tropper. Det står klart, efter åbningskampene og brackets til turneringen er blevet fastlagt.

Gaimin Gladiators har én gang før stået overfor TheMongolz, da de under ECSTATIC-fanerne mødte det asiatiske mandskab tilbage ved PGL Majoren i København i marts. Her sejrede danskerne 13-10 i en bo1-kamp.

Turneringen er double elimination med lutter bo3-kampe med undtagelse af finalen, der er bo5.

I Gaimin Gladiators' ende af bracket finder vi desuden Aurora og Lynn Vision, der ligeledes mødes i åbningskampen.

I den anden bracket venter et opgør mellem OG og mongolske hold ATOX, samt BLEED, som brager sammen med Chinggis Warriors, der ligeledes er fra Mongoliet.

Turneringen skydes i gang den 28. maj og løber frem til og med den 2. juni. Præmiepuljen er på omkring 680.000 kroner, heraf går halvdelen til vinderen af turneringen.

Åbningskampene er:

TheMongolz vs. Danmark Gaimin Gladiators
Aurora vs. Lynn Vision
OG vs. ATOX
BLEED vs. Chinggis Warriors

#1(Med 0 svar)
22. maj 2024 kl. 03:06
DOMINA7HOR
Jeg forstår ikke helt, hvordan de har seedet holdene her. Da programmet blev fastlagt, var TheMongolz og GG de to højest rangerede hold på HLTVs rangliste. Og de skal møde hinanden. I mellemtiden har Aurora godt nok overhalet GG. Men alligevel. Og i en eventuel UB-semifinale, er det så stadig to ud af de tre bedst rangerede hold på HLTVs rangliste, som skal møde hinanden. Giver ikke rigtig nogen mening.

Når det så er sagt, så bliver det en interessant turnering at følge. Der er fire, fem hold der kan vinde her, og de vil kæmpe med negle og kløer. Det kommer til at kaste nogle intense og gode kampe af sig, det er jeg slet ikke i tvivl om.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.