Mizi sætter ord på de manglende resultater i første halvdel af sæsonen i 1. divison.

Mizi fortæller om skuffende start for Floki Esport

Floki Esport har skiftet tre spillere i transfervinduet efter en skidt start i 1. division.

Floki Esport har ikke fået den bedste start på sæsonen i 1. division.

Efter de første 9 kampe ligger Floki næstsidst i divisionen med 6 point - samme antal som Linx D. Legacy på sidstepladsen.

Vi spurgte Flokis Mizi om, hvad der er gået galt i sæsonens første halvdel.

Vores start har ikke været den bedste, da vi har været alt for bange for at lave fejl i vores kampe. Så vi fik aldrig rigtig vist vores evner, og der har generelt bare været mangel på selvtillid på holdet

Floki har taget konsekvenserne af den skidte start i transfervinduet og skiftet hele tre spillere.
Ud er røget Sly, Bukhavez og Blizoo, mens redeye, Chr1s og Damsi er kommet ind. Mizi og NickyB beholdt deres plads på holdet.

Det kom lidt bag på Mizi, at der blev foretaget hele tre udskiftninger, men med resultaterne taget i mente, var det klart, at der skulle ske noget.

Resultaterne har selvfølgelig haft en stor indflydelse på vores ændringer, da ingen af os har været tilfredse med det vi har leveret i første halvdel af sæsonen. Men det kom også lidt som et chok at vi skulle skifte 3 spillere ud

Men Mizi er ved godt mod i forhold til at få vendt skuden i anden halvdel af sæsonen, og de nye spillere har allerede gjort et godt indtryk.

De nye spillere har allerede vist fornyet gejst og forbedringer i vores kommunikation og vores flow inde i spillet. som vi virkelig har manglet.

Jeg tror på, at vi får vendt sæsonen om igen, ligesom vi gjorde efter sidste sæsons transfer. Vi tror på, at vi sagtens kan komme op i det grå felt og sikre os en sæson mere i 1.divisionen.

#1(Med 0 svar)
14. maj 2024 kl. 20:50
Damsi
Mizi er den bedste AWP'er i 1 div uden tvivl (;
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.