arT skal fremover trække i Fluxo-trøjen.

Officielt: Brasiliansk IGL på plads i Fluxo

Under en måned efter han røg på bænken, har arT nu fundet et nyt hold.

arT er igen tilbage på serveren, da den brasilianske ingame leader fremover skal tørne ud for Fluxo.

Det løfter organisationen sløret for natten til fredag på X.

Dermed holdt det altså stik, hvad Dust2.dks brasilianske søsterside, Dust2.com.br, tidligere på ugen kunne erfare.

Her kunne mediet berette, at selvom en aftale mellem FURIA og Fluxo ikke var endeligt på plads, så var IGL'en allerede i gang med at træne med Fluxo men på en anden Steam-bruger end sin egen.

arT blev i midten af april bænket i forbindelse med en større omstrukturering i FURIA, hvor de ligeledes oprettede et akademihold i Europa. I arTs sted har FURIA blandt andet spillet ESL Pro League med kye fra FURIA Academy.

I Fluxo er vsm og PKL blevet bænket for at gøre plads til arT samt den tidligere MIBR Academy-spiller, nicks, der ligeledes er blevet præsenteret natten til fredag.

Fluxo er dermed:

  • Brasilien Lucaozy

  • Brasilien zevy

  • Brasilien chayJESUS

  • Brasilien arT

  • Brasilien nicks

  • Brasilien tacitus (Coach)
    --

  • Brasilien vsm (Bænket)

  • Brasilien PKL (Bænket)

#1(Med 0 svar)
10. maj 2024 kl. 12:24
DOMINA7HOR
Det er en stærk signing! Og som skrevet i dust2.dk/nyheder/48300/medie-tidligere-furia-kapta.. så er Fluxo endelig lykkedes med at få en ønskespiller. Det, købet af arT, er den statement signing de har forsøgt sig med i et stykke tid nu!

De, Fluxo, var i øvrigt også med i kapløbet om snow's underskrift. Den nu forhenværende Case-spiller, endte dog som bekendt med at skifte til paiN. Udover paiN og Fluxo, så var KaBuM og Wildcard også interessede i snow.
Eftersom Fluxo ikke lykkedes med at hente snow, så valgte de i stedet at gå efter nicks.

Apropos snow, og hans skifte fra Case til paiN, så røg nyezin (nu tidligere paiN Academy-spiller) den anden vej, til Case, som en del af den handel.

n1ssim, som snow har erstattet i paiN, sidder fortsat på bænken hos Sharks, efter han røg tilbage dertil efter hans lejeaftale med paiN fik en ende. Sharks afventer stadig et tilfredsstillende bud på ham, og de har ikke umiddelbart i sinde, at gøre brug af ham igen. Det er ikke lige som med gafolo, som tog en pause, og blev bænket, for senere at vende tilbage og erstatte supLexN1.

Runder min brasilianske rundtur af med destiny, som er blevet fritstillet af RED Canids, og i stedet har skrevet under med Solid.
Og så er Legacy tæt på at hente saadzin fra W7M, som erstatning for coldzera, hvilket naturligvis sætter en ende på Stewie2K's stand-in optræden hos Legacy.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.