Maze har tidligere tørnet ud for blandt andre Ambush og mixholdet Let Us Cook.

Dansk IGL får sparket

Maze er færdig på Secret, der torsdag har ophævet den danske IGL's kontrakt.

Maze må nu igen på jagt efter et nyt hold, da den danske ingame leader har fået sparket fra Secret.

Det skriver hovedpersonen selv på X torsdag eftermiddag.

I dag blev jeg informeret om, at min kontrakt er ophævet. Vi opnåede ikke de mål, vi satte for holdet, så der måtte ske noget. Vi prøvede millioner af forskellige ting for at forsøge at få tingene til at fungere med den opstilling, vi havde, men de utallige timer og det hårde arbejde, jeg lagde i at finde løsninger, var ikke nok, skriver Maze blandt andet i opslaget.

Maze har tidligere i karrieren været forbi Ambush ad flere omgange, mens det også er blevet til kampe i fnatic Rising, to i Sprout-trøjen og en kort periode hos mixholdet Let Us Cook, som blandt andet havde Snax på holdkortet.

I januar blev han præsenteret som en del af startfemmeren, der markerede Secrets tilbagevenden til Counter-Strike. Det er dog aldrig for alvor blevet til de store succeser, og holdets højeste placering på verdensranglisten var nummer 96 tilbage i februar.

For godt en måneds tid siden var der udskiftning i geledderne hos Secret, da Juve overtog rollen som coach, mens portugisiske NOPEEJ kom til holdet som erstatning for Innocent.

Med dagens nyhed er Secret nu nede på følgende:

  • Danmark Tauson

  • anarkez

  • Kind0

  • NOPEEJ

  • Juve (Coach)

#1(Med 2 svar)
2. maj 2024 kl. 13:48
JakobHelms
Havde helt glemt at det her lineup eksisterede. Synd for MaZe, jeg håber han en dag får en ordentlig mulighed på et faat dansk lineup.
#2(Med 0 svar)
2. maj 2024 kl. 14:00
AwF
Maze har aldrig rigtigt været interesseret i den danske scene. Jeg tror ikke at han vender snuden imod DK medmindre det er et rigtig vildt hold, og det har han ikke præsteret til selvom talentet og motivationen tydeligt er der.
#3(Med 0 svar)
6. maj 2024 kl. 07:45
DOMINA7HOR
ECSTATIC, måske? Tænker han nu må være endte på deres liste over mulige emner.
#4(Med 0 svar)
10. maj 2024 kl. 03:24
DOMINA7HOR
Ærgerligt den ikke gik længere for Maze i Secret. Håber han snarest muligt finder sig et nyt hjem!

rallen meldes i øvrigt på vej til Secret, som erstatning for Maze. Han er på nuværende tidspunkt bænket hos Into the Breach.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.