acoR har spillet tre majors med GamerLegion i sin tid hos organisationen samt deltaget i en major-finale.

acoR-erstating på plads i GamerLegion

Så går den ikke længere for acoR.

GamerLegion løfter endelig sløret for erstatningen til acoR, som har været bænket i den tyske organisation siden 1. april.

Det kommer ikke som den store overraskelse, at den unge ungarske spiller, sl3nd, erstatter acoR i GamerLegion. sl3nd har spillet på GamerLegion-holdet siden starten af april, da han spillede som stand-in og har nu har sikret sig en plads i startfemmeren.

sl3nd er hentet fra Endpoint, som allerede tilbage i starten af april bekræftede, at organisationen havde solgt det unge ungarske talent videre til en anden organisation.

acoR har deltaget i tre majors for GamerLegion, hvor han desuden har deltagen i en major-finale.

GamerLegion består nu af

  • Snax

  • Sverige isak

  • volt

  • sl3nd

  • aNdu

  • ash (Coach)
    --

  • Keoz (Bænket)

  • Danmark acoR (Bænket)

#1(Med 2 svar)
29. april 2024 kl. 19:53
Famous
Downgrade … men acoR skal nok finde et godt hjem
#2(Med 1 svar)
29. april 2024 kl. 19:55
Hunt
Eller ikke, sl3nd virker meget mere stabil end acor. Samt han er yngre og virker til at have mere potentiale.
#3(Med 0 svar)
29. april 2024 kl. 20:24
Famous
Synsbedrag. Ez4acoR 😝
#4(Med 7 svar)
29. april 2024 kl. 20:24
aGk
Dust2TV sub
Hvad siger vandrørene om acoR?
#5(Med 6 svar)
29. april 2024 kl. 20:36
OoO
MMuligvis TSM der går rent dk med konfig og en til. Har læst både BlameF(som virker passiv sammen med zyphon) samt at de sku kigge på en ung dansker.
#6(Med 1 svar)
29. april 2024 kl. 20:37
Hunt
Håber tsm går fuld dansk med alle de frie spillere der er pt

Satser på tsm ikke falder sammen lige så hurtigt som preasy, det ville være en fed org at have bag et dansk hold (igen)
#7(Med 0 svar)
29. april 2024 kl. 21:28
OoO
Tsm er super stærke og det lyder som om det er der de ender!
#8(Med 0 svar)
29. april 2024 kl. 22:55
aGk
Dust2TV sub
Lyder interesant! Håber da det bliver til noget :)
#9(Med 2 svar)
30. april 2024 kl. 10:07
DOMINA7HOR
Så, valde, blameF, Zyphon, k0nfig og acoR? Hvor skulle den sidste unge dansker passe ind, med mindre det er Chr1zN i stedet for valde.
#10(Med 1 svar)
30. april 2024 kl. 10:24
OoO
Skulle være en ung dansker istedet for BlameF.

Men det er kæmpe 3. hånds info....
#12(Med 0 svar)
30. april 2024 kl. 10:29
DOMINA7HOR
Aaa, ok.

Bliver interessant at se. Som jeg har forstået det er poizon allerede på vej væk. Så det giver god mening med acoR i stedet.

Spændende hvad der skal ske med joel, som trods alt er et stort talent.
#11(Med 2 svar)
30. april 2024 kl. 10:31
DOMINA7HOR
Tog sin tid at gøre det officielt-officielt, eftersom det allerede var officielt.

Der begynder at ske ting og sager på scenen, især hos holdene lige under de bedste.

GamerLegion: ÷Keoz, acoR / +aNdu, sl3nd. De var allerede klar til at skifte ud efter majoren glippede. De var bl.a. interessede i FL4MUS (Nemiga), baz (Spirit Academy), npl (B8) og Kvem. FL4MUS var eftersigende meget tæt på at skifte til GL, men det ændrede sig efter de pludselig skulle til majoren alligevel. aNdu, som er tidligere akademispiller hos netop GL, endte altså med at erstatte Keoz, mens sl3nd altså, som skrevet står, blev hentet hos Endpoint for at erstatte acoR.

Endpoint: Har erstattet sl3nd med CRUC1AL, som dermed vender tilbage til Endpoint, hvor han tidligere har spillet. Han er kommet til fra bænken hos Into the Breach. Udover CRUC1AL, har Endpoint også hentet det polske talent, cej0t, som var fri på markedet, efter han blev fritstillet af Sprout. cej0t erstatter swicher, som er blevet fritstillet.
Endpoint har eftersigende også kig på AMSALEM (tidl. NOM), hvis AZUWU, som rygtet, ender med at skifte væk.

AZUWU er sat i forbindelse med den amerikanske org, Wildcard, der angiveligt lurer på at hente et europæisk hold i stedet for deres NA hold. Udover AZUWU er de også sat i forbindelse med bl.a. shalfey, sdy, snow og Plopski.

Netop Plopski ser dog ud til at ende hos 9INE, sammen med raalz, misutaaa, mantuu og s0und. Det er eftersigende den konstellation de tester lige nu. KEi er sat salg, mens de også er blevet sat i forbindelse med bl.a. Chr1zN, Bymas, JACKZ og regali.

Apropos regali, så ser han ud til at blive Entropiqs nye AWP'er. Udover regali henter Entropiq angiveligt også Buzz og FASHR. tiziaN og Marix fortsætter på holdet.

Så er der endvidere også den indiske org, Revenant Esports, som eftersigende træder ind i CS igen med et hold bestående af NBK-, lauNX, adeX, Nivera og spooke.

Tundra Esports lurer angiveligt også fortsat på at træde ind i CS. De ønsker dog eftersigende et etableret top 20 hold. Rygterne har tidligere gået på, at de ville hente et rent svensk hold med hampus, nawwk, isak, nilo og Plopski/REZ. Det blev dog ikke til noget.

Til sidst, så meldes poizon allerede på vej væk fra TSM, og det kan måske blive acoRs åbning.
#13(Med 1 svar)
30. april 2024 kl. 10:43
aGk
Dust2TV sub
"MOM GET IN HERE - ANOTHER DOMINA7HOR BANGER DROPPED!"

... men ja, hold da op der sker ting og sager på tier 1.5 scenen! Fedt at se, når man tænker at det nok er mange af de hold der kommer til at skulle brage igennem i 2025.
#14(Med 0 svar)
30. april 2024 kl. 11:15
DOMINA7HOR
^^ :D

Der er ingen tvivl om, at mange hold og orgs prøver at komme 2025 i forkøbet allerede nu. Vi ser også nye orgs, som erstatter lurer på at vende tilbage til, eller gøre deres entre i CS.

Og nu nævnte jeg primært hold fra Europa. Der sker dog også ting og sager i CIS-regionen (selvfølgelig anført af det der sker hos C9 og VP), Sydamerika (især Brasilien) og Nordamerika!

Holdene, og diverse orgs, er i den grad ved at geare op til majoren i november, samt selvfølgelig 2025.

Edit: Og med danske øjne er det naturligvis også interessant at følge. Sashi (tidl. Espionage) og Gaimin Gladiators (tidl. ECSTATIC) har skiftet hjem. ECSTATIC lurer på et comeback med et nyt hold. ex-Preasy ser ud til at fortsætte, eller i hvert fald kernen med TMB, refrezh og Kristou, sammen med niko og b0RUP.
Og så er der flere spillere ledige, heriblandt blameF, acoR, k0nfig, es3tag, birdfromsky, roeJ, sL1m3, nut nut, n1Xen og Altekz (om end han er sat i forbindelse med Apeks).
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.