HyperioN gør rent bord på første spilledag

Der er lagt op til en spændende sæson i 1. division.

MASONIC må anses som storfavoritter til at rykke op i POWER Ligaen efter deres sejr ved LAN-turneringen Gamebox Masters i weekenden.

Men i aften meldte der sig en konkurrent på banen i 1. divisionen. HyperioN-mandskabet er nemlig rykket op på siden af MASONIC med tre ud af tre sejre.

HyperioN spillede i aften deres første kampe i denne sæson, hvor de lagde ud med en overvældende 13-2-sejr over Frb. Falcons.

Umiddelbart efter skulle de op imod Hedensted x SERA, hvor de kom stærkt fra start med en 6-0-føring. HyperioN tabte på intet tidspunktet føringen og lukkede kampen med en 13-9-sejr.

Kell3rs mandskab rundede aftenen af med en sejr over Linx D. Legacy for at indtage en delt førsteplads i divisionen.

Også Kronjyllands Esport og MASONIC Academy gik ubesejrede gennem aftenens kampe, da de begge løb med to ud af to sejre.

Zanto-show

MASONIC havde en enkelt kamp på programmet, efter de i går løb med to sejre. I dag fik de kamp til stregen af Hedensted x SERA i et tæt opgør, hvor særligt Zanto løb med rampelyset på MASONIC-siden.

Zanto leverede intet mindre end 25 kills og en 1.71 rating på Ancient, som MASONIC lukkede med en slutspurt på fem sammenhængende runder for at tage sejren 13-10.

Du finder scoreboardet fra kampen på liga-siden her.

Du kan desuden finde scoreboard for enhver kamp ved at trykke på den herunder eller inde på liga-siden under 'Kampe'.

#1(Med 1 svar)
23. april 2024 kl. 23:52
larzN
Damsi right now....
#2(Med 0 svar)
24. april 2024 kl. 00:23
Damsi
#3(Med 0 svar)
24. april 2024 kl. 09:49
Ember
N4XX1S = Goat
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.