Dust2.dk sakker bagud i forhold til Sverige

Den svenske Dust2-side er ved at løbe fra os i eNDX-aktiespillet.

Dette er en sponsoreret artikel, som hjælper Dust2.dk med fortsat at kunne levere gratis content og underholdning. Dust2.dk tjener penge, hver gang en bruger tilmelder sig med linket i artiklen her.

Der er fuld gang i aktiespillet på eNDX.gg, hvor vi dyster mod de øvrige Dust2-sider i at være bedst til at investere i verdens bedste Counter-Strike-spillere.

Vores clan er i øjeblikket foran både Dust2 Indien og Brasilien men bag US og Sverige, og især sidstnævnte skal vi gerne kunne slå, siden svenskerne ikke har formået at strikke et ordentligt Counter-Strike-hold sammen de sidste mange år. Vi kigger på jer, NIP...

Sådan ser stillingen ud mellem de fem Dust2-claner:

  • Dust2.us: 53.67%

  • Dust2.se: 48.15%

  • Dust2.dk: 40.54%

  • Dust2.br: 36.52%

  • Dust2.in: 29.68%

andgamingetc topper stillingen i Dust2.dk clanen med en profit på 172.71%. andgamingetc har blandt andet investeret i CYPHER og arTisT, der er steget betydeligt.

På andenpladsen ligger squirtlesquad, som har satset på Bad News Kangeroos-spilleren ADDICT. concrete-siege-75 har satset på birdfromsky, der også har vist sig at være en god investering.

Allernederst finder vi Dust2.dks Rask og Sander, så det bliver i hvert fald ikke dem, der skal hjælpe os med at vinder over den svenske side. På den lyse side er der rigtig gode muligheder for (også her) at klare sig bedre end Dust2-cheferne.

Hvis du opretter dig på linket i denne artikel, får du 10 e$ til at begynde at handle for.

Opret dig på eNDX her

Ved at hjælpe Dust2.dk og være en del af vores clan, er du automatisk med i konkurrencen, hvor der på tværs af de fem Dust2-sider er skins til en samlet værdi af 5.000 kroner på højkant.

De fem bedste i vores clan vinder hver et skin til en værdi af 200 kroner.

Faktaboks

For at være blandt de fem bedste, skal du blot købe billigt og sælge dyrt, akkurat som var det aktier fra børsen. I stedet for aktier i virksomheder er det de professionelle CS2-spillere, der er aktierne, man kan investere i.

Join Dust2dk-clanen her

#1(Med 0 svar)
24. april 2024 kl. 09:11
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Kom nu for helvede.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.