Cabbi var storspillende i finalen mod Eternal Fire, som sikrede dem en plads til EWC 2024.

Cabbi: "Vi er helt oppe at køre"

Efter en sensationel sejr over Eternal Fire, skal Cabbi og Sashi til Saudi-Arabien.

Her skal de spille med i Esports World Cup 2024.

Lørdag aften sikrede Sashi-mandskabet en billet til EWC 2024, efter en sejr over de tyrkiske stjerner fra Eternal Fire.

Her var det især en storspillende Cabbi med en 1.42 rating, der var med til at sikre dem sejren.

Dust2.dk har dagen efter den vilde præstation fået en kommentar fra Cabbi, om rejsen fra den åbne kvalifikation samt sejren i den lukkede kvalifikation til EWC 2024.

I den åbne kvalifikation startede Sashi med at besejre hold som Frb. Falcons og Reason Gaming, inden de i femte runde af den åbne kvalifikation begyndte at møde nogle af de større organisationer som 9 Pandas, GamerLegion og Guild Eagles.

Der var kun to hold fra den åbne kvalifikation, som gik videre til den lukkede kvalifikation. Det blev derfor en hård kamp om pladserne, da flere tophold som Falcons, HEROIC, Apeks, NIP, ENCE og AMKAL, var blandt de deltagende hold.

Ingen af disse hold kunne klare skærene.

Når man spiller en åben kvalifikation, som er så stacked med tophold, så tænker man ikke over det, før man kommer langt frem i bracket. I vores tilfælde var der snak om Aurora og Gamerlegion, så hold som f.eks. Falcons og HEROIC tænkte vi ikke rigtigt over.

I denne lukkede kvalifikation var der allerede to hold inviteret, det var Cloud9 og Eternal Fire. Cloud9 havde inden den lukkede kvalifikation sagt farvel til deres superstjerne, electroNic. Det var en kæmpe overraskelse, da Sashi både besejrede Cloud9 og Eternal Fire, som er blandt de bedste hold på verdensranglisten, og hold som gjorde det fremragende ved majoren i København.

Jeg syntes vi havde et godt mindset, da vi skulle møde Cloud9 og Eternal Fire. Vi vidste godt, at vi ikke stod til at vinde kampene, så derfor aftalte vi at gøre alt i vores magt for at hjælpe hinanden, og ikke være bange for at spille på vores egne præmisser.

Nu skal de danske drenge til Saudi-Arabien, som bliver en oplevelse for holdet. Derudover smagte sejren ekstra sødt for Sashi, da de nåede hele vejen til finalen i den lukkede kvalifikation til IEM Chengdu 2024. Men her tabte de til Nemiga 2-0 og missede turen til Kina.

Vi er helt oppe at køre over, at vi skal til Saudi-Arabien. Det bliver en oplevelse for livet. Det er også en oplevelse som smagte ekstra godt, efter at vi smed en Chengdu plads til Nemiga.

I Saudi-Arabien er deltagerlisten proppet med tophold. Det er og bliver ikke en overraskelse, at Sashi, skal levere et kæmpe mirakel i håbet om sejren til EWC 2024, da de allerbedste hold i verden kæmper med om den store præmiepulje, der højst sandsynligt vil være til turneringen. Her nævner Cabbi et par skrækmodstander.

Derudover fortæller Cabbi, om holdets forventninger, især efter skiftet fra Espionage og til Sashi.

Tror ikke, at vi har en modstander som vi helst vil møde, men tænker der er et par stykker, som jeg hvert fald ikke har lyst til at møde, i form af FaZe og Virtus.pro.

Vores forventninger under Sashi, er at fortsætte vores niveau som vi alle ved vi har, og bliver ved med at udvikle på det. Forhåbentligt kan faste rammer under Sashi, og en god coach hjælpe os godt på vej. Hvis vi kan det, sigter vi som start selvfølgelig efter et RMR-spot.

Counter-Strike-turneringen i EWC 2024 skydes i gang den 17. juli, mens finalen afgøres den 21. juli. Selve Esports World Cup afholdes i Saudi-Arabiens hovedstad Riyadh til sommer og strækker sig over otte uger.

#1(Med 0 svar)
21. april 2024 kl. 17:54
Unlucky-Luke
det er overraskende flot
#2(Med 0 svar)
21. april 2024 kl. 20:53
aGk
Dust2TV sub
Cabbi slukkede jo fuldstændig den evige ild på Overpass - 2.23 rating.
#3(Med 0 svar)
22. april 2024 kl. 08:15
Pand43N
Det bliver da nok os en af de mere lukrative turneringer at kvalle sig til ;) Tillykke til dem!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.