Sådan så trofæet ud til sidste års turnering.

Gamebox-optakt: Læg mærke til disse tre hold

Fredag bliver Gamebox skudt i gang, og i den forbindelse peges der på tre hold, der er værd at holde ekstra øje med.

Det er efterhånden lang tid siden, at vi har haft et dansk LAN, og nu sker der langt om længe igen, når Gamebox Festival afvikles i weekenden.

Ligesom de to sidste år står Dust2.dk for at drive CS-turneringen, og i den forbindelse peger vi på tre hold, der er værd at holde øje med.

I denne artikel giver Dust2.dk nemlig et bud på en favorit, underdog og et hold, der kunne gå hen og overraske i forhold til forventningerne.

Som altid kommer Dust2.dk til at køre en live-nyhed herinde på hjemmesiden under hele turneringen, så du kan følge med i de seneste nyheder og resultater.

Favoritten - WOPA

I denne uge blev POWER Ligaen omsider skudt i gang igen, hvor WOPA snuppede to forholdsvis sikre sejre, hvilket placerer dem på førstepladsen for nu.

Simon Kjærs mandskab kommer derfor formstærke og med højt selvtillid ind til turneringen, og med ingen Sashi på deltagerlisten peger alt på en sejr til det unge hold.

WOPA-holdets helt store konkurrence for at løbe med førstepladsen til turneringen bliver med stor sandsynlighed Astralis Talent eller det rutinerede Copenhagen Wolves-mandskab, der stiller op med notaN i stedet for Basso i weekenden.

Udover brzer har ingen af spillerne på holdet for alvor vundet en stor dansk turnering, men i denne weekend kunne det meget vel ændres. Chancerne er der i hvert fald.

Underdog - XI

Når man tænker på favoritterne, er det nok mere Astralis Talent, WOPA og Copenhagen Wolves, som man får som første indskydning. Nok ikke XI.

XI-mandskabet har gang i en opadgående kurve, og de ridder på en stærk præstation i den seneste sæson, hvor det blev til en delt tredjeplads.

Holdkortet består af flere spillere, der efterhånden har begået sig ved et flot antal LAN-turneringer, og man har vist gang på gang i den bedste division, at man har et højt topniveau.

Det kan godt være, at Dengzoe måske ikke leverer de vildeste præstationer på serveren, men hvis han kan hive en karrigan op ad hatten, er XI et godt bud på en eventuel vinder, hvis man ikke skal pege på en af de tre førnævnte favoritter.

Overraskelsen - Kronjyllands Esport

Hvis man kan følger med i POWER Ligaens øverste division, er Kronjyllands Esport en forholdsvis ukendt størrelse.

I den seneste sæson af 1. divisionen fik mandskabet dog vist sig flot frem ved at ende i oprykningsspillet til POWER Ligaen, hvor det blev til et tæt nederlag til IMA PROBLEM.

Det unge mandskab har derfor prøvet kræfter af mod de - på papiret - bedre hold, og de har allerede før bevist, at de har det individuelle niveau til at skyde igen mod holdene, der er rangeret over dem.

Det helt afgørende for Kronjyllands-mandskabet bliver, hvordan de håndterer at spille til LAN, da startfemmeren ikke skriger af erfaring.

Hvis ikke holdet bukker under for presset, er Kronjyllands Esport uden tvivl det hold, man som POWER Liga-hold, nok helst vil undgå af 1. divisionsmandskaberne.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.