electroNic erstatter mir på Virtus.pro.

electroNic får sin VP-debut til ESL Pro League

Nu er det bekræftet, at electroNic spiller med til ESL Pro League.

Mandag morgen droppede Virtus.pro en bombe på scenen, da de annoncerede electroNic som deres nyeste spiller. Den tidligere NAVI- og Cloud9-spiller erstatetede mir i startfemmeren.

Om electroNic kunne stille op for Virtus.pro til ESL Pro League, der er lige om hjørnet, var på daværende et mindre spørgsmål på grund af roster-locks, men nu står det klart, at han får sin VP-debut til turneringen.

Det skriver HLTV nemlig, der har fået tilsendt en liste af de officielle holdkort.

Virtus.pro, som desuden er i samme gruppe som Astralis og FaZe, er blandt holdene, der skal i aktion fra turneringens startskud, da holdet er en del af gruppe A. Hvem holdet møder i åbningskampen, er endnu ikke offentliggjort.

smooya erstatter bannet spiller

I sidste uge blev FORZE-spilleren gokushima tildelt et to års ban som følge af matchfixing. Den russiske AWP'er kunne derfor naturligvis ikke stille op til turneringen.

FORZE-mandskabet har dog allerede en erstatning på plads, da smooya skal ind og agere stand-in, ligesom Nickelback kommer til at udfylde den sidste plads i startfemmeren.

NIP, som i øjeblikket kun tæller fire spillere på holdkortet, stiller desuden op med akademispilleren BluePho3nix til ESL Pro League.

#1(Med 0 svar)
17. april 2024 kl. 04:38
DOMINA7HOR
Bliver spændende at se dem i aktion. Glæder mig!

I øvrigt er det kommet frem, at VP eftersigende forsøgte at hente electroNic allerede sidste sommer, men han takkede angiveligt nej, fordi han på daværende tidspunkt ville fortsætte med at spille med Perfecto.

Hvad FORZE angår, så er det en anelse tamt, at et dødt hold skal spille med i turneringen. Nuvel, coren som sikrede kval. til turneringen er der stadig, men alligevel. Vi snakker tre bænkede spillere, shalfey, tN1R og SELLTER, samt to stand-ins, NickelBack og smooya. I det mindste får spillerne mulighed for at vise sig frem, i håber om at finde et nyt hold...

Til sidst, angående NIP, så lå det lidt i kortene, at de ville spille med BluePho3nix. De (Young Ninjas, som BluePho3nix kommer fra) erstattede maxster med xKacpersky, men efter det blev officielt, kom det frem, at de stadig ledte efter en ny spiller. De har angiveligt testet bl.a. SaVage og bobeksde som erstatning for BluePho3nix.

Det ligner, at BluePho3nix som minimum spiller med dem frem til sommerpausen. Her har de indtil videre kun EPL og formentlig også en række kvalifikationer. Så må vi se hvad der sker.

Rygterne vil vide, at de er ude efter bl.a. blameF og sdy. Det er dog tricky med blameF, eftersom han stadig er på kontrakt med Astralis frem til udgangen af 2025.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.