Sponsoreret: Du kan stadig tilmelde dig Dust2.dks clan

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du stadig nå at spille med i eNDX.gg.

Dette er en sponsoreret artikel, som hjælper Dust2.dk med fortsat at kunne levere gratis content og underholdning. Dust2.dk tjener penge, hver gang en bruger tilmelder sig med linket i artiklen her.

Aktiespillet og vores konkurrence mod vores søstersider er kommet godt i gang, hvor flere af vores brugere har lagt sig lunt i toppen, mens andre skal forsøge at vende skuden.

På førstepladsen er lendogz2k20, der har investeret i Lucky, som er steget for i alt 350.67%, hvilket er en tand mere end andgamingetc på andenpladsen, der har investeret i spillere som sh1ro og Perfecto.

I bunden af tabellen er ingen ringere end Dust2.dks helt egen redaktør, Rask. Det er især frozen, der har fået porteføljens værdi til at rasle ned.

Turneringen er dog langtfra ovre, hvorfor du stadig kan nå at tilmelde dig og spille med om skins, og vi har skam også brug for din hjælp. Dust2.us har nemlig stukket helt af fra os andre sider.

Hvis du opretter dig på linket i denne artikel, får du 10 e$ til at begynde at handle for.

Opret dig på eNDX her

Ved at hjælpe Dust2.dk og være en del af vores clan, er du automatisk med i konkurrencen, hvor der på tværs af de fem Dust2-sider er skins til en samlet værdi af 5.000 kroner på højkant.

Her bliver de fem bedste i vores clan tildelt et skin hver til en værdi af 200 kroner.

Faktaboks

For at være blandt de fem bedste, skal du blot købe billigt og sælge dyrt, akkurat som var det aktier fra børsen. I stedet for aktier i virksomheder er det de professionelle CS2-spillere, der er aktierne, man kan investere i.

Join Dust2dk-clanen her

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.