En aftale om n1ssim er endnu ikke på plads, hvorfor brasilianeren vender retur til Sharks.

paiN sender lejesvend retur

Parterne kan ikke blive enige om en permanent aftale, og derfor trækker n1ssim igen i Sharks-trøjen.

De tabte i den afgørende kamp om en plads i slutspillet ved majoren, og nu er der endnu en streg i regningen hos paiN.

De kan nemlig ikke blive enige med Sharks om en aftale for deres 22-årige lejesvend, n1ssim, og derfor vender brasilianeren tilbage til Sharks for nu.

Det skriver paiN på X tirsdag eftermiddag.

n1ssim har siden november tørnet ud for biguzeras mandskab, som blot var en sejr fra en plads i slutspillet ved majoren i København. I løbet af turneringen var n1ssim den næstbedst-ratede paiN-spiller kun overgået af kaptajn biguzera.

Og de fine takter har paiN da også været tilfredse, hvis man skal tro deres X-opslag. Organisationen skriver nemlig, at de er i dialog med Sharks om en permanent transfer af n1ssim.

I n1ssims sted kommer nyezin ind fra paiN Academy, indtil en aftale er på plads. Holdet deltager blandt andet i den sydamerikanske ESL Challenger League Season 47.

For nu er paiN:

  • Brasilien biguzera

  • Brasilien nqz

  • Brasilien lux

  • Brasilien kauez

  • Brasilien nyezin (Stand-in)

  • Brasilien rikz (Coach)

#1(Med 0 svar)
4. april 2024 kl. 01:34
DOMINA7HOR
Parterne forhandler stadig om en mulig aftale. Indtil da kommer n1ssim ikke til at trække i Sharks-trøjen igen. Han sidder på bænken for dem. Og han kommer næppe til at spille for Sharks igen. Med mindre de selvfølgelig slet ikke kan blive enige med paiN, eller andre potentielle bejlere.

Ærgerlig timing for paiN. Det kunne de dog også godt have sikret sig bedre, med en lejeaftale frem til sommer i stedet. Det virker ikke særlig gennemtænkt, kun at lave en aftale, som mere eller mindre var skræddersyet efter hvordan det gik til RMR's og majoren.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.