HooXi takker Royal Arena for deres støtte.

Royal Arena gav HooXi minder for livet

En skuffet HooXi får stadig kuldegysninger af at tænke på jubelbrølet i Royal Arena.

Dette er første del af vores interview med HooXi efter hans major-exit i semifinalen. Anden del omhandler stormen på scenen i Royal Arena under kampen mod MOUZ.

I går røg HooXi ud af majoren efter en utrolig tæt semifinale mod NAVI.
Kun en enkelt runde adskilte nederlaget og overtid på tredje og afgørende map.

Det var selvklart en utrolig skuffet HooXi, der havde svært ved at sætte ord på følelserne, da vi snakkede med ham efter gyser-semifinalen.

Det er bare en kæmpe ærgrelse. Jeg ved ikke, hvordan man skal sætte ord på det.

Det er umuligt at forklare, hvor ærgerlig jeg er over det. Ikke at det er den største skuffelse, jeg nogensinde har haft, fordi det vil altid være ikke at komme til en major.

Vi nåede trods alt langt, og vi har noget at være stolte af den her gang, men det er jo bare super nederen ikke at få lov til at spille om trofæet i morgen.

En tabt semifinale er det klart bedste resultat HooXi har leveret med G2 til majorturneringer. De kvalificerede sig ikke til Rio de Janeiro, og i Paris blev det til en 12.-14. plads. Derfor mener HooXi at top 4 er godkendt, men så heller ikke mere end det.

Jeg føler ikke, at man kan kalde det en kæmpe succes, at vi bliver top 4.
Det er selvfølgelig godkendt. Det er en tæt kamp, og det er ikke et eller andet "blowout", hvor vi slet ikke kan kende os selv.

Det er jeg glad for. Det er selvfølgelig fedt, at vi er på en opadgående kurve.
Altså for hver major, så gør vi det bedre og bedre, så forhåbentligt bliver det trofæet næste gang, smågriner HooXi.

Det er sådan set det eneste positive, jeg kan tage fra det lige nu. Det er svært at være positiv i et øjeblik, som det her.

I et tidligere interview med Dust2.dk ved majoren udtalte HooXi, at han ikke vidste, hvor mange danske fans han havde tilbage, efter han slog ECSTATIC ud af majoren.

Dem har han altså rigtig mange af, kan man konstatere efter aftenens kamp i Royal Arena, der gav HooXi en varm velkomst og jublede, hver gang danskeren havde et godt øjeblik i semifinalen.
Det er noget, som HooXi kommer til at huske resten af livet.

Det er jo super fedt. Man kan jo godt blive lidt bange, når man læser alle de kommentarer og så videre, men det er for det meste en lille del, der råber meget højt.

Så jeg er super glad for den her oplevelse, og det er noget, jeg kommer til at huske resten af livet. Det er helt sikkert.

Det giver kuldegysninger stadigvæk, når jeg tænker over det nu.

Til slut takker HooXi alle de mange fans, der mødte op i Royal Arena, og med et smil på læben komplimenterer han dem for ikke at blive træt af ham.

Til dem der var i arenaen: Kæmpe mange gange tak for supporten.
Og til alle, der stadigvæk kan holde ud at høre og se på mig, så vil jeg sige først og fremmest, at det er godt klaret. Tak for støtten, og jeg håber I bliver ved med at støtte mig og G2.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.