Golden Hornets er mødt op 60 mand høj.

Tårevædet Vitality-fan: "ZywOo gjorde ikke nok"

De franske fans har følelserne uden på tøjet.

karrigan er netop blevet hyldet af Royal Arena for at slå ZywOo ud af majoren, men ét lille område jublede ikke.

Efter semifinalen mellem Vitality og FaZe tog vi fat i Théo Dupont fra Vitalitys fangruppering "Golden Hornets", og her var skuffelsen til at føle på og følelserne uden på tøjet.

Jeg er meget skuffet. Jeg græd meget. Mange af os græd meget, men det er en del af spillet. Vi er fans, vi lægger vores hjerter i det, og vi gør det med glæde. Hvis Vitality vinder, vil vi være lykkelige, men hvis de taber, er vi selvfølgelig triste. Sådan er rejsen.

Vi mødtes i Frankrig og tog sammen hertil. I løbet af to uger troede vi på store ting. Vi er 60 mennesker, og alt ender her.

Theo var specielt skuffet over ZywOo, men giver også FaZe cadeau.

Vi så en god kamp, FaZe spillede rigtig godt, men ZywOo gjorde ikke nok. Hans aim var ikke godt nok. Men det var en god kamp, og FaZe udspillede Vitality.

Heldigvis kan vi godt regne med, at Golden Hornets også tropper op i morgen og bidrager til en sand finalefest, selvom deres hold nu er slået ud, og her kommer Théo Dupont til at heppe på NAVI.

Jeg vil heppe på NAVI, fordi jeg er fan af jL, og G2 og FaZe er ikke mine hold.

Vi kommer i morgen, fordi Majoren altid er noget sæligt. Selvom Vitality ikke er her, er jeg så glad for at være her, og selvfølgelig vil jeg komme tilbage for at se, hvem der vinder. Jeg håber, det bliver NAVI, afslutter Théo Dupont.

Sådan ser det ud fra Golden Hornets-sektionen i Royal Arena.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.