En mand blev også eskorteret ud på en båre, ifølge øjenvidne.

Øjenvidner fortæller om hændelserne

Dust2.dk fangede to tilskuere, der sad tæt på den kaotiske situation tidligere på aftenen i Royal Arena, og som kan berette om en voldsom begivenhed.

Kvartfinalen mellem G2 og MOUZ i Royal Arena ved PGL CS2 Major Copenhagen 2024 blev tidligere på aftenen afbrudt i en halv time, da tilskuere stormede scenen.

Efter kampens afgørelse skyndte fans sig ud af arenaen, men Dust2.dk nåede at fange to tilskuere, Jonathan Gårdhus og Lars Dyrby, der var øjenvidner til den dramatiske hændelse, og som her kommer med deres oplevelse af situationen.

Vi sad heroppe (ummidelbart til venstre for scenen, red.) og jeg så to mænd løbe op på scenen. Først den ene og han blev rimelig hurtigt tag fat i af security. Så prøvede han at vise noget, der stod på hans T-shirt, men jeg kunne ikke se, hvad det var.

Lidt efter løb der en anden op, som også blev fjernet hurtigt. Så i noget tid lå han oppe på scenen, hvor security stod rundt omkring ham, men der var ligesom så mange over ham, så jeg kunne ikke se, om det var fordi han havde det dårligt. Det virkede som om, at han var pacificeret, fortæller Jonathan Gårdhus.

Det lignede, at dem, der kom op på scenen, kom ret meget til skade. For de stod og skærmede personen, og der var mange mennesker foran manden, der var blevet lagt ned, tilføjer Lars Dyrby.

Bagefter så var der en masse, hvor vi ikke rigtig kunne se det, men hvor folk de buhede over flere omgange. Noget af det var, at han blev båret væk på en båre (Dust2.dk har ikke kunnet verificere denne del, red.). Han skulle ud af salen, og så buhede folk af ham, fordi de syntes han var en idiot, slutter Jonathan Gårdhus af.

Var det ham, der var oppe på scenen?

Det kunne jeg ikke se. Det antager jeg, men jeg kunne ikke se, om det var ham eller om det var en anden.

Jonathan Gårdhus afslutter vores samtale med at give hans perspektiv på hændelserne i Royal Arena som tilskuer. Heldigvis var det den rette vinder ifølge Jonathan.

Det er mega nederen, det ødelægger ligesom stemningen, momentum og kampen.

Du kan jo se, at jeg har Copenhagen Flames-trøjen på, så jeg heppede på HooXi hele vejen, og det var også fortjent. De spillede godt. NiKo han mødte op, nu skal han fandme have sin major, og HooXi spillede for vanvittigt på første map.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.