Det holdt hårdt mod KOI, men gla1ve tog sejren i overtid.

gla1ve ville modbevise sine kritikere

Den legendariske IGL var utrolig lettet, da vi mødte ham efter en hård kamp mod KOI.

Dust2.dk til majoren i København

Det så i lange perioder sort ud for gla1ve og ENCE i kampen mod KOI, men den danske legende fik skubbet kampen ud i overtid, og herfra var det et ENCE-hold i kontrol med gla1ve på AWP-en.

Og det var noget som de også havde øvet i træning, selvom det er lidt hårdt at spille sin første runde med stokken ved scoren 11-12, fortæller gla1ve i dette interview.

Da ENCE kvalificerede sig til majoren i København, var det en meget rørt gla1ve, der troppede op til interview bagefter, og man kunne se, at der var mange følelser på spil.

Nu står han her så og har spillet første dag ved den første danske major nogensinde, og gla1ve kan godt mærke, at hjertet ikke hopper lige så meget, som på sidstedagen ved RMR'en.

Jeg føler, at der er kommet lidt mere ro på. Jeg tror, at det, der gjorde det for mig, det var det der med, at jeg ikke havde kvalificeret mig til en major to år i træk, og der var mange, der begyndte at snakke om, at jeg var færdig som In-Game Leader osv.

Og det, synes jeg, var lidt hårdt, fordi jeg vidste, at jeg stadig havde det i mig, men jeg havde ligesom brug for at finde et bedre niveau frem, og det følte jeg lidt, at jeg havde fundet med ENCE. Så det var nok bare det, der var en rimelig stor lettelse for mig. At jeg ligesom beviste over for mig selv, men også alle dem, der så med, at jeg stadig kan følge med.

#1(Med 0 svar)
17. marts 2024 kl. 23:45
thenoodle
Tror stadig på Gla1ve kan følge med! især nu han endelig kom på et bedre hold end Astralis og rigtigt kan vise hans værd. Håber Ence idemindste når mainstage
#2(Med 0 svar)
18. marts 2024 kl. 06:03
Madsen
Læste du det var Hunt????🫵🫵🫵🫵🫵🫵🫵🫵🫵
#3(Med 0 svar)
18. marts 2024 kl. 09:45
BEDST
Det klæder ham med lidt ydmyghed og realisme i forhold til egne evner - bliver spændende at se, hvor de står, når der er kritisk masse til at få et read på dem : )
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.