XANTARES og Eternal Fire er et af holdene på listen.

Hold øje med disse tre hold til majorens første stadie

På søndag starter majoren i København, og her er tre hold, der er værd at holde ekstra godt øje på.

Efter lang ventetid er det snart tid til, at majoren skydes i gang i København, hvor HEROIC og ECSTATIC stiller op som de eneste danske hold.

I modsætning til de typiske turneringer, hvor internationale hold fylder langt størstedelen af deltagerlisten, er der faktisk kun to hold uden et nationalt flag, Apeks og KOI, til det første stadie af majoren i København.

På Dust2.dk kan vi ikke vente med at komme i gang, og i den forbindelse bringer vi her tre hold, der er værd at holde ekstra øje med i det indledende stadie af majoren.

Formstærke portugisere - SAW

For første gang nogensinde har Portugal et hold repræsenteret til en major i form af SAW, og timingen kunne næsten ikke være bedre.

Det portugisiske hold leverede flot spil til RMR-turneringen, hvor de gik videre som 3-2 efter sejre over fnatic, NIP og Enterprise.

Men siden da er det kun blevet bedre.

Efter RMR-turneringen har SAW nemlig været i spil i et par online-turneringer, hvor det er blevet til seks ud af seks mulige sejre, heriblandt flotte præstationer mod hold som Cloud9, Liquid, OG og Monte.

Mest nævneværdigt kvalificerede holdet sig til BLAST Premier Spring Final i London, efter at holdet gik ubesejret gennem Showdown-turneringen. I løbet af denne turnering storspillede især arrozdoce, mens holdet for alvor viste, hvad de kan byde på.

Til majoren starter holdet ud mod KOI, som også tæller to portugisiske spillere. Allerede fra starten kan SAW derfor også få en god start, hvilket kan være afgørende, da de to første opgør til majoren er bedst-ud-af-én.

Alt peger derfor på, at SAW topper op til majoren, og holdet har allerede bevist, at de kan spille med, når der er pres på. Dust2.dk spår derfor, at portugiserne går videre fra det første stadie som et af 3-1- eller 3-2-holdene.

Tyrkiets håb - Eternal Fire

Det kommer nok ikke som den helt store overraskelse, at Eternal Fire meget velfortjent får sig en plads på listen. Det tyrkiske hold har haft gang i en opadgående kurve, som er blevet belønnet med en plads lige uden for top 10 på HLTV's rangliste.

I modsætning til SAW så er Eternal Fire allerede et hold, som flere eksperter har peget på som et hold, der kan komme langt, og det bakker Dust2.dk op.

Det tyrkiske mandskab har en af de bedste spillere i øjeblikket i form af XANTARES, som meget overraskende underpræsterede, da holdet gik videre fra RMR-turneringen. Her var det faktisk woxic, der løftede holdet.

Man ved dog, hvad XANTARES bringer på serveren, så hvis han finder formen igen, og woxic spiller som til RMR-turneringen, bør det tyrkiske hold ikke have nogen problemer med at kvalificere sig til det næste stadie.

Dust2.dk forventer, at Eternal Fire går videre som enten 3-0 eller 3-1.

Danmarks darlings - ECSTATIC

ECSTATIC er det eneste hold med fem danske spillere på holdkortet. Presset er derfor naturligt stort på Danmarks næstbedste hold, da flere danske fans selvfølgelig håber på, at ECSTATIC kommer så langt som muligt i København.

I øjeblikket ser det ikke ud til, at de fleste fans og eksperter har den største fidus til mandskabet, hvis man ser, hvordan Pick'Ems er lavet af personer som Pimp, launders og EliGE.

På Dust2.dk er vi dog optimistiske for Patti og kompagnis chancer for at gå videre fra det første stadie. Hvis man sammenligner holdene til det første stadie med dem til RMR-turneringen, ser niveauet ikke ligefrem meget bedre ud til majoren.

Med den logik ser chancerne fine ud for at gå videre.

ECSTATIC starter majoren mod Cloud9, hvorfor danskernes første kamp med stor sandsynlighed nok bliver afviklet på Anubis. Et map, som danskerne har vist fine takter på, især når Patti skaber plads med sine mange åbninger omkring midten på T-siden.

Netop Pattis flotte spil til RMR-turneringen bliver vigtigt at genskabe til majoren, da det var es, danskerne havde i ærmet. Hvis salazar og kraghen ligeledes kan få leveret lidt flere stabile præstationer med deres høje topniveau, vil det også gavne chancerne en hel del.

Samtidig er det vigtigt at få nævnt, at ECSTATIC nu får casle med sig som træner. Til RMR-turneringen hjalp casle udelukkende som analyst, men nu får han også mulighed for at hjælpe under kampen i taktik-timeouts.

Man skal nok ikke forvente, at ECSTATIC tørrer gulvet med holdene til majoren, men danskerne har et fint udgangspunkt for at ende 1-1 efter første spilledag. Sker det, har Dust2.dk troen på, at danskerne går videre som 3-2.

#1(Med 3 svar)
16. marts 2024 kl. 10:45
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
MIne predictions på hold, der går videre:

- SAW
- Eternal Fire
- ECSTATIC
- Heroic
- Apeks
- ENCE
- Cloud9
- TheMongolz
#3(Med 2 svar)
16. marts 2024 kl. 14:12
DOMINA7HOR
Har nøjagtig de samme, minus TheMongolz. Har FURIA i stedet for Mongolz.

Klart, de har forbedret og spiller god CS, og de er også en af outsiderne. Og de var tæt på i Katowice. Jeg tror og synes dog stadig, at de mangler lige det sidste, når det virkelig gælder. Det kan sagtens blive eventen, hvor de for alvor bryder igennem og træder et step op, men jeg tror det ikke.
#4(Med 1 svar)
16. marts 2024 kl. 15:38
giftigg
For mig er TheMongolz et af de få hold med individuel x-factor (Furia, Heroic, EF og Cloud9 også) i denne del af eventet. Vi får at se, men jeg tror de kan nå rigtigt langt faktisk
#5(Med 0 svar)
16. marts 2024 kl. 15:58
DOMINA7HOR
Enig i at de har x-faktor, og rent taktisk er de også godt rustet, men det er stadig et ungt hold, og også stadig et hold som let falder igennem. De skal vise her, at de kan tage det sidste skridt op.

Og jeg tror personligt stadig ikke de er helt klar. Jeg tror heller ikke det bliver denne gang.
#2(Med 0 svar)
16. marts 2024 kl. 12:09
DOMINA7HOR
Har Eternal Fire som den ene af mine to 3-0'er. Den anden er Cloud9. De ser virkelig stærke ud, og de er begyndt at vise, at de kan spille op med de bedste hold.

De har spillet 13 kampe indtil videre i 2024, hvoraf de har vundet de ni af dem, 4x BO3 og 5x BO1. Af de 23 maps de har spillet indtil videre i 2024, har de vundet de 15 af dem.
De har kun tabt til FaZe, af to gange, begge BO3, samt NAVI (BO3) og G2 (BO1). De tog et map på NAVI, og gik i overtid mod G2. Til gengæld har de slået hold som MOUZ, Falcons, NIP og BetBoom.

Både SAW og ECSTATIC har jeg til at gå 3-1/3-2, sammen med ENCE, HEROIC, FURIA og Apeks. SAW var et nemt valg, for de har virkelig set stærke ud indtil videre i 2024.

Først gik de 3-1 i den lukkede kval. til RMR'en. Cirka 10 dage efter, vandt de en lukket kval. til Spring Showdown. To uger efter det, sikrede de sig en major-billet, da de gik 3-2 i RMR A. Og det var vel at mærke efter, at de var nede 0-2. Så har de, som nævnt, slået Liquid, Cloud9 og OG i Spring Showdown, og dermed sikret sig en plads i Spring Final.

De har vundet deres seneste 9 kampe, alle BO3, hvor de kun har smidt 3 maps. De har ikke tabt én eneste BO3 indtil videre i 2024. Den seneste BO3 de tabte, var i slutningen af 2023. De har i 2024 kun tabt fire kampe, alle BO1, hvoraf de to af dem var mod Virtus.pro.

Det er med andre ord et knivskarpe SAW-mandskab, som er kommet til København!

ECSTATIC har jeg med fordi jeg hepper på dem, men også fordi jeg vitterligt tror på dem.

I artiklen kunne man også nemt have taget Imperial med. Jeg synes også de er værd, at holde øje med, og de er en af mine outsidere til at gå 3-1/3-2. De har to spændende talenter i skikkelse af noway og decenty, mens felps, og især HEN1, har genfundet sig selv. Og så synes jeg for alvor VINI begynder at vise potentiale som IGL. De kan sagtens lave noget ravage.

Til at gå 0-3 har jeg valgt Lynn Vision og Legacy. I de scenarier jeg gik igennem, var det de to hold, som landede i 0-2-kampene, med risiko for at gå 0-3, flest gange. Lynn Vision har jeg bl.a. valgt, fordi de har det yngste hold, og de mangler noget erfaring.
#6(Med 0 svar)
16. marts 2024 kl. 22:48
_Jeppe_
jeg forstår ikke hypen om ecstatic, og hvorfor alle tror de går videre for challengers. Med det sagt, har jeg ikke set dem spille så meget, så vil nogen være så rare at informere mig om den hype, der er om dem, eller o mdet bare er dansker-bias? :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.