mithR har været en del af Apeks siden 2021.

mithR har forlænget med Apeks frem til 2027

I Bedst af 3 afslører mithR, at han bliver i den norske organisation tre år længere.

Siden december 2021 har mithR været en stor del af Apeks-organisationen, både gennem akademiprojektet, Apeks Rebels, og nu førsteholdet, hvor han er cheftræner.

Og det bliver han ved med at være nogle år frem.

Den tidligere North- og MOUZ-træner afslørede i den seneste episode af Bedst af 3, at han har forlænget sit ophold hos den norske organisation.

Mere præcist løftede den 34-årige træner sløret for, at han har forlænget med organisationen frem til 2027. En forlængelse, som danskeren valgte at lave, da samarbejdet mellem ham og organisationen fungerer godt.

Der er ikke særlig mange, der faktisk ved det her. Jeg tror heller ikke, det er blevet annonceret, men jeg har lige skrevet under på en treårig aftale (med Apeks, red.). Jeg er på kontrakt ud til 2027, fortæller mithR i Bedst af 3 og uddyber:

Det er fordi, at vi er ekstremt glade for hinanden - både Apeks og jeg - og ser, at der er et fundament for et langsigtet samarbejde.

Udover sin kontraktforlængelse fortæller mithR også om sin tid i North, og hvordan en kendt, dansk ingame leader næsten havnede i MOUZ. Dette og meget mere kan du høre om gennem vores podcast, som kan findes i bunden af artiklen.

Du kan høre vores episode med mithR her:

Find vores podcast her:

#1(Med 0 svar)
14. marts 2024 kl. 02:45
DOMINA7HOR
Fortjent. Han gør det fandme også godt! Det var store sko han skulle fylde ud efter kuben, men han har gjort - og gør - et fænomenalt stykke arbejde!
#2(Med 0 svar)
14. marts 2024 kl. 15:44
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sådan Tor

Dust2, hvorfor nævner I egentlig sjældent fulde navne i artikler men kun nickname?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.