Snappi blev annonceret i Falcons i december efter flere måneder med rygter.

Snappi troede, han skulle spille med NiKo

Da den danske kaptajn fik tilbuddet fra Falcons, troede han, at NiKo kom med på holdet.

I efteråret kæmpede saudiarabiske Falcons med at samle deres nye superhold, og her blev der blev talt om både m0nesy og NiKo.

G2 afviste dog at sælge m0nesy, mens NiKo endte med at sige nej. Da Snappi først fik et tilbud fra Falcons, troede han dog, at både Magisk og NiKo var med.

Det afslørede han i et interview med BLAST, hvor han blandt andet fortæller om sin beslutning om at forlade ENCE.

Beslutningen om at forlade ENCE kom i sidste ende an på, at hvis jeg havde nogle rigtig gode spillere under mig, ville jeg gerne beholde dem. Det troede jeg ikke på, at vi kunne i fremadrettet. Det var derfor, jeg traf beslutningen.

Det her tilbud kom, og jeg har altid haft meget respekt for Danny og Lars (zonic og Lars Robl, red.) for den måde, de arbejder med hold. De havde allerede Magisk og - troede jeg dengang - NiKo. Det var en anden mulighed, end jeg nogensinde havde haft før, for at være øverst i fødekæden.

Også holdets træner zonic er med i interviewet, hvor de foruden Snappis skifte også taler om fremtiden for Falcons. Han slår blandt andet fast, at de er her for at vinde trofæer.

zonic nævner også, at der bliver arbejdet på at få faciliteter i Europa og sandsynligvis Danmark. De taler desuden om udviklingen af BOROS, der dog nu er sat ud på bænken til fordel for s1mple, som er på lån fra NAVI den næste måned.

Du kan se hele interviewet med zonic og Snappi her:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.