device og Staehr er de eneste, som har reageret på fiaskoen.

device reagerer: Intet betød mere end det her

Den danske stjerne er knust.

device, den største danske stjerne i Counter-Strike, skal ikke med til majoren på hjemmebane.

Han og Astralis fejlede nemlig i Last Chance-kvalifikationen, hvorfor de misser den tredje major i træk, som bliver den første i Danmark nogensinde.

Efter kampen var det Staehr, som gik på scenen for at tage interviewet på streamen, men nu har AWP-stjernen reageret på X, hvor han fortæller om skuffelsen.

Intet betød mere end det her. Jeg er knust og prøver at finde ord til at beskrive, hvad der skete. Det største undskyld til vores fans og organisationen, som troede på os. Ikke at skulle være en del af at fejre Counter-Strike i København er en umulig pille at sluge... skriver device.

device og stavn er de eneste af spillerne, som offentligt har reageret på nederlaget.

#1(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 14:54
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Underordnet hvor skuffet deres fans er, så gør det mere ondt på spillerne. Det er virkelig trist vi ikke lige kunne få et dansk hold mere med :/
#2(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 15:12
Onychiax
Der er ikke noget det er trist… de må træne og gerne fra langt væk fra den org som muligt
#3(Med 1 svar)
23. februar 2024 kl. 15:16
_Jeppe_
puhaaa:/
Tror desværre at dette betyder, han hænger musen for en stund, hvis ikke endegyldigt.
#5(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 15:29
Hunt
Når man ikke kan klare presset må man jo stoppe.
#4(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 15:26
Frankyou
Uhada, hvor skal der granskes og ændres på nogle strukturer her. Det er helt klart, at de ikke havde en plan B, C eller D. Hell, selv plan A var nærmest umulig at få øje på. Om det er et sent trænerskifte eller en igl som ikke har leveret noget på lederfronten siden Poizon stadig var i kikkerten som den næste genialitet er nok svær at være helt tydelig om, men der er noget galt når så mange sindssyge spillere flunker så hårdt. Ecstatic, Heroic, glaive, Finn og Hooxi må bære det for nationen denne gang - igen.
#6(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 20:01
panzerlas
Lige nu ser det ud som afslutningen på det her hold som jeg ser det. De virker så knækkede mentalt at jeg ikke kan se dem spille sammen på serveren igen.
Stavn og Jabbi er vel låst i et godt stykke tid og har vel stadig noget karriere tilbage i et eller andet omfang. Og der er nok ikke mange der vil samle dem op efter dette.
Device har været på en årelang rutchebane, mest nedadgående og har måske endelig nået bunden og endestationen!
Blame har ikke vist nogle resultater i Astralis regi og bliver vel tvunget til at se realiteterne i øjnene snart.
Hvad med Stæhr? Ja han er faktisk blvet en stabil spiller på det sidste, mon ikke han burde satse på at blive samlet op af et bedre hold for at udvikle sig yderligere og holde karrieren i live.....
På en eller anden bizar måde er Astralis blevet et spøgelsesskib hvor spillernes karriere dør eller i bedste fald bliver slemt skadet.
Det er trist, ja virkelig ærgerligt.
#7(Med 0 svar)
25. februar 2024 kl. 02:02
9600BAUD
Helt klart at det ikke er optimalt med dette resultat, men disse fem spillere med stavn og jabbi på deres normale positioner samt måske med stavn som IGL burde være fast i toppen. BlameF er læst og deres taktik virkede enten godt eller slet ikke.

De er på ingen måde færdige og spændt på at høre alle Jer om nicodoz også burde stoppe med at spille CS - eller forsætte alene fordi han spiller på et hold med en bedre IGL og holdkammerater der er med til at bære ham?

hltv.org/stats/players/compare/7592/device/13602/n..

/Baudie
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.