Det var en meget følelsesladet ENCE-kaptajn.

gla1ve rørt til tårer

Den danske IGL er klar til majoren.

gla1ve er klar til majoren, efter han slog Astralis i den afgørende kamp torsdag.

Derfor skal den danske kaptajn drage mod København i marts, når den første CS2-major for første gang i spillets historie drager til Danmark.

Det var også en præstation, der fik gla1ve rørt til tårer, da Banks fangede ham til et interview efter sejren.

Jeg kvalificerede mig ikke til en major tre gange i træk, så det her betyder rigtig meget for mig, fortæller gla1ve og uddyber:

Selvfølgelig betyder det også noget at møde mine gamle holdkammerater. Det er et rigtig godt hold, så jeg er glad for at slå dem, men også ked af det på deres vegne, fordi jeg rigtig godt kan lide dem og alle dem på kontoret. Jeg ved, de stadig har en chance, og jeg håber virkelig, de også kvalificerer sig.

Du kan se hele interviewet med gla1ve herunder:

#1(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 14:26
nylsnej
Kæmpe tillykke. Fedt at se glaive videre.
#2(Med 1 svar)
22. februar 2024 kl. 15:00
JakobHelms
Det er fandeme også imponerende klaret, jeg kan rigtig godt forstå han er rørt - og godt at se ham blomstre i et andet miljø. Godt præsenteret mht. det at holde af sine tidligere holdkammerater, der er godt nok nogle spillere der bliver utroligt skadefro, når de banker nogen, der har smidt dem på porten - men jeg håber også, at Gla1ve sidder med et lille smil på læben over, at Astralis som org må ærgre sig over at have ladet ham gå :-).
#3(Med 0 svar)
22. februar 2024 kl. 19:24
skjerK
Det er nemt at sige nu, hvor gla1ve har fundet succes (indtil videre) i ENCE, at man kan være ærgerlig over at man bænkede ham i Astralis i sin tid. Det var tydeligt, at der var behov for en ændring på IGL-fronten. Alle herinde og på alle andre platforme tryglede jo om at få ham fjernet på lineuppet.
#4(Med 0 svar)
23. februar 2024 kl. 02:09
Thomsen94
Håber han af en eller årsag tager tilbage til Astralis, nu når de har det line up. Han kender det hele osv :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.