JOTA kom til LOS efter at have siddet på bænken hos Imperial.

Smider holdet på porten efter 44 dage

Det holdt halvanden måned.

44 dage blev det til LOS' brasilianske CS-hold.

Blot halvanden måned efter at have præsenteret holdet har organisationen nemlig valgt at sige farvel til de fem spillere og deres coach efter at have fejlet i at kvalificere sig til nogen store turneringer.

Sådan skriver organisationen på X.

Det brasilianske hold valgte at spille med i den nordamerikanske RMR-kvalifikation i stedet for den sydamerikanske, og selvom PGL ikke gav nogen egentlig begrundelse for, at LOS fik lov til dette, skyldes det formentligt, at organisationen har en base i Las Vegas.

Ifølge vores søsterside, Dust2.com.br, har spillerne allerede booket billetter for at rejse tilbage til Brasilien, nu hvor de er færdige med organisationen.

I RMR-kvalifikationen gik holdet 1-3 og gik derfor ikke videre. LOS deltog ligeledes i IEM Chengdu-kvalifikationen og en kvalifikation til BLAST Spring Showdown, men i begge af disse fejlede holdet også og gik ikke videre.

Derfor er holdet altså også nu blevet vejet og fundet for let for LOS, der har vinket farvel til hele startfemmeren.

I opslaget på X skriver organisationen dog, at de vil blive ved med at være på markedet efter et nyt Counter-Strike-hold, som passer til organisationens DNA.

LOS bestod af:

  • Brasilien leo_drk

  • Brasilien JOTA

  • Brasilien t9rnay

  • Brasilien history

  • Brasilien short

  • Brasilien jnt (Coach)

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.