sdy sidder som minimum over til første spilledag.

Skidt nyt for br0: Godt nyt for ECSTATIC

Monte er foruden holdkaptajnen til RMR-turneringen - i hvert fald i starten af turneringen.

En persons uheld kan være en andens held.

Det kan godt tænkes at være en lignende tanke, ECSTATIC-spillerne sidder med to dage inden RMR-starten, da Monte har afsløret, de ikke stiller op med deres holdkaptajn.

sdy er nemlig syg og misser derfor den første spilledag til RMR-turneringen, hvor ECSTATIC støder sammen med netop Monte.

Det afslører Monte lørdag aften på X.

Monte har allerede en midlertidig erstatning på plads i form af Gizmy, der til daglig spiller for akademiholdet i Monte. Den 19-årige englænder, som tidligere har været til en RMR-turnering med Viperio, spiller med frem til, at sdy vender tilbage.

ECSTATIC og Monte støder sammen på mandag kl. 13:00 i en bedst-ud-af-én. En god start for det danske mandskab kan være afgørende for deres chancer for avancement.

Det og mere snakker mad0, JSand og Sander om i Bedst af 3-podcasten.

#1(Med 1 svar)
18. februar 2024 kl. 03:13
9600BAUD
God bedring til sdy og lidt underligt at han spiller faceit med vennerne hvis han er syg.

/Baudie
#2(Med 0 svar)
18. februar 2024 kl. 17:19
JakobHelms
Ja, der må næsten primært være noget, der påvirker hans mulighed for at rejse, for pt. sidder han også med resten af Monte og banker SINNERS i en turnering. Der ville det da ellers være oplagt at hive Gizmo ind og lige give ham en kamp med førsteholdet, som jo vel alle sammen sidder i Bukarest?
#3(Med 2 svar)
18. februar 2024 kl. 17:31
JakobHelms
I øvrigt også godt nyt for Astralis - hvis ECSTATIC spiller sig videre (og det regner jeg med at Astralis og Spirit gør), så kan de snuppe Spirit som modstander, i stedet for at Astralis bliver kørt over der ;).
#4(Med 1 svar)
18. februar 2024 kl. 19:43
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Ved ikke om jeg kigger på det forkert, men sådan som jeg ser det skal Monte jo vinde for at Astralis undgår Spirit i 1-0 kampen?

gyazo.com/10aaa2dcffcc92224f2b8d14f4c3b050
#5(Med 0 svar)
18. februar 2024 kl. 20:26
JakobHelms
Beklager min uklarhed - jeg mente ikke at det var garanteret, men at der var større sandsynlighed for at Astralis undgik Spirit. Det afhænger naturligvis også af de andre matchups (og jeg tror personligt på, at OG slår Apeks). Det hele bliver selvfølgelig også invalideret, hvis f.eks. Vitality eller MOUZ smider deres åbningskamp.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.