Kicked på skiferie

POWER Ligaens transfervindue ligger denne sæson i skolernes vinterferie, og det faldt knap så heldigt ud for en af divisionernes spillere.

Esport Harte Forza, der dyster i POWER Ligaens 2. division, siger farvel til deres AWP-spiller b0ggi.

Det skriver hovedpersonen selv på X, hvor han i en længere tråd fortæller, at han er blevet sat af holdet, mens han er på skiferie.

Harte-holdet vandt sidste sæson deres gruppe i 3. division og rykkede dermed direkte op, og frustrationerne over at forlade et hold, man selv var med til at sikre oprykning, er da også til at spore i X-opslaget.

Det sku svært ikke at være pisse sur, når jeg har ofret så meget tid og energi på at hjælpe det her hold nå frem. Det ærligt vildt at man kan carry en hel sæson, for så at blive kicked efter 2-3 dårlige uger, skriver b0ggi i tråden.

Nu må han på jagt efter et nyt hold at spille for i resten af sæsonen, mens Harte Forza skal finde en ny AWP-spiller. De har heldigvis lidt dage at løbe på endnu, da POWER Ligaens transfervindue først lukker på søndag.

Forza-holdet har plads i 2. divisionens gruppe B, hvor de indtil videre har vundet fire ud af ni kampe og ligger på en sjetteplads.

Esport Harte Forza består af:

  • Danmark Bukki

  • Danmark Brandvarm

  • Danmark karl kani

  • Danmark Albrechtsen

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.