gla1ve var lutter smil efter kampen mod Astralis.

ENCE-stjerne: "Vi gjorde det for gla1ve"

dycha var klar i spyttet, da han gav en kommentar efter kampen.

gla1ve bankede Astralis tidligt hjem fra Katowice.

Dominansen var især til at spore på andet map, Ancient, hvor gla1ve leverede 25 kills og en rating på 2.25 i ENCEs 13-4-sejr over de danske superstjerner.

Efter kampen blev ENCE-stjernen dycha også spurgt ind til, hvad i alverden der skete i kampen, siden ENCE kunne banke Astralis på den facon, og her var han klar i spyttet:

Vi gjorde det for gla1ve. Og for os selv også. Snappi bad os altid om at spille 200% mod danske spillere, og lige nu spillede vi 400%, fortalte dycha på streamen.

Se klippet her:

#1(Med 0 svar)
1. februar 2024 kl. 22:48
DOMINA7HOR
Det må man i den grad sige. Nu skal de så bare følge op på det i morgen, og sørge for ikke, at falde tilbage i samme spor som mod BIG i går, eller samme spor som det de kørte i, i de åbne kvalifikationer til IEM Chengdu.

Jeg er stadig ikke overbevist. Lige så gode de var i dag, lige så dårlige var de mod BIG, og i de kampe de spillede i de åbne kvalifikationer til Chengdu. Og falder de tilbage i det spor, så bliver de straffet i morgen.
#2(Med 0 svar)
2. februar 2024 kl. 09:33
aGk
Er stadig nysgerrig på Gla1ves langsigtede planer ifm. det her projekt. De viste jo i går, at de (og ham selv) godt kan præstere, men jeg kan stadig have min tvivl om Gla1ve rent faktisk kan se sig selv på det her hold, på den lange bane :)
#3(Med 0 svar)
2. februar 2024 kl. 10:04
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Virkelig steppet op!
#4(Med 0 svar)
2. februar 2024 kl. 10:18
BEDST
Det klæder Glaive at komme lidt ned på jorden igen efter hans to gode år i Astralis - hvis han først bliver realistisk med egne evner, så bliver det godt igen : )
#5(Med 0 svar)
2. februar 2024 kl. 10:18
BEDST
Det klæder Glaive at komme lidt ned på jorden igen efter hans to gode år i Astralis - hvis han først bliver realistisk med egne evner, så bliver det godt igen : )
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.