Uhyre tæt løb om Ugens Spiller

Ugens Spiller er et velkendt ansigt i POWER Ligaen-regi.

POWER Ligaen går lige straks ind i sin tredje spilleuge, ovenpå en uge, hvor de sidste seks mandskaber kom i aktion i denne sæson, og her kan Copenhagen Wolves gå på weekend som førerhold af Danmarks stærkeste Counter-Strike-liga.

I deres to kampe mandag aften lykkedes det nemlig at sejre over både Atlantic, inden de forsvarende mestre fra Sashi ligeledes blev sendt til tælling. Og det skyldes ikke mindst ugens spiller, der denne uge er Basso.

Den 25-årige spiller har gennem en årrække været fast inventar i POWER Ligaen, og om det var erfaringen, aimet eller en kombination af begge, der gjorde udslaget mandag aften er ikke til at sige.

I hvert fald var han særligt mod Sashi serverens klart bedste med en rating på 1.30 og en KAST-procent på hele 86. Der var dog tæt løb om prisen, da de to andre nominerede ligeledes fik en masse stemmer.

Med i opløbet var også Bassos modstander i Sashi-kampen, n1Xen, som noterede sig for 33 procent af stemmerne, mens LUMSEN med 29 procent af stemmerne må tage til takke med tredjepladsen.

Sådan fordelte stemmerne sig:

  • Basso - 38%

  • n1Xen - 33%

  • LUMSEN - 29%

#1(Med 0 svar)
26. januar 2024 kl. 13:43
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Let's go, Basso (klap klap, klap klap klap)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.