nicoodoz måtte forlade venner i Preasy for at tage til Heroic.

Det var ikke en god følelse at forlade holdkammeraterne

nicoodoz sætter ord på skiftet fra Preasy til Heroic og det at forlade vennerne igen efter kun seks måneder i den danske organisation.

Dust2.dk ved BLAST Premier Spring Groups 2024

nicoodoz var et meget hurtigt smut forbi den danske scene, da han i løbet af seks måneder hos Preasy spillede sig fra fnatics bænk til Heroics erstatning for cadiaN.

Men de seks måneder gjorde underværker for den dansker AWP'er, og derfor var det også svært at forlade vennerne i Preasy.

Ja, det var det. Preasy var et sted, der minder mig ret meget om Flames-tiderne, hvor jeg faktisk havde det mega fedt. Jeg glædede mig til at møde op til min såkaldte "arbejdsdag".

Jeg var enormt glad for at være der, og jeg føler, at det var noget, jeg havde brug for i mit liv.
Da jeg kom til Preasy, var jeg i et forholdsvis negativt sted, hvor jeg ikke havde så meget selvtillid. Jeg troede ikke på mig selv. Jeg tvivlede på mig selv ret meget i forhold til, om jeg virkelig er god nok til at spille i tier 1. For jeg var lige kommet fra fnatic, hvor jeg var mere eller mindre whatever på det niveau.

Og det var virkelig det selvtillidsboost, jeg havde brug for, for at komme tilbage. Nu er jeg på Heroic, og nu har jeg rigtig meget selvtillid. Jeg har den følelse af, at jeg er god nok til at være her. Jeg fortjener at være her.

Selvom beslutningen om at sige ja til Heroic måske ikke var svær for nicoodoz, så var den alligevel hård.

Men det var en svær... Jeg ved ikke, hvor svær en beslutning det var, men det er ikke en god følelse, der er i kroppen, når man skal forlade fem gutter, man har det virkelig godt sammen med, og man nyder at bruge meget tid sammen med.

Jeg ved jo godt, hvad jeg vil som Counter-Strike-spiller. Jeg vil gerne op og spille de store turneringer. Jeg vil op og løfte trofæer. Jeg vil spille foran tusinde af mennesker.
Og det vil jeg måske også kunne gøre i Preasy med tid, men det vil tage for lang tid, og jeg føler, at jeg er klar til at gøre det nu her i Heroic.

Hvor meget har man egentlig at skulle have sagt som spiller, hvis nu Heroic kommer og lægger en stor pose penge på Preasys bord?

I sidste ende var det jo altid mit eget valg, fordi Preasy kan ikke sælge mig, hvis jeg ikke siger ja. Så sådan er det jo bare.
Men jeg tænkte ikke rigtig så meget over, om det var noget, Preasy havde brug for. Det, jeg tænkte på, var mig selv i den her situation, og hvad der er bedst for mig.

Og at kommer over i Heroic, hvor der er flere ressourcer omkring mig. Jeg føler bare, det er det bedste sted for mig at udvikle mig selv endnu mere som spiller. Fordi det er bare højere niveau af modstand med BLAST-partner, ESL-partner osv.

Så jeg føler, det er her, jeg kan udvikle mig bedst som spiller.

Fik sagt farvel til julefrokost

Skiftet fra Preasy til Heroic skete utrolig hurtigt.

Dust2.dk havde erfaret, at Heroic også havde forsøgt at få fat i SunPayus fra ENCE, der i sidste ende endte med at tage til zonic, Snappi og Magisk i Falcons sammen med holdkammeraten madaen.

Derfor nåede nicoodoz ikke at snakke om transferen med holdkammeraterne, før beslutningen nærmest var taget.

Det hele skete faktisk meget hurtigt. I starten troede jeg faktisk ikke rigtig Heroic var særlig interesserede i mig. De rakte ud efter mig ret sent i pausen, så det hele skete meget hurtigt.

Jeg fik det at vide af min agent, og så gik der måske... Et par dage, og så skulle jeg tage en form for beslutning. Så vi fik ikke rigtig snakket så meget om det, for der var folk på ferie. Så det var mere bare en besked på Facebook.
Men så var jeg til julefrokost en uge senere, hvor næsten alle gutterne var der.

Så der fik vi lige snakket lidt ud. De ønskede mig det bedste, og jeg ønsker også det bedste for dem. Jeg hepper på dem nu her, og jeg har lige fået at vide, at de også lige er kvallet for et par minutter siden (til RMR'en, red.), så det er jeg også mega glad for.
Jeg glæder mig til at se dem alle sammen i Rumænien også.

Interviewet med nicoodoz blev foretaget på mediedagen til BLAST Premier Spring Groups 2024 d. 21. januar.

#1(Med 2 svar)
24. januar 2024 kl. 16:56
bimse
Han må satme have travlt, hvis han først for et par minutter siden fik afvide, at Preasy var gået videre til RMR'en.
#2(Med 1 svar)
24. januar 2024 kl. 16:59
TobiaZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Interviewet med nicoodoz blev foretaget på mediedagen til BLAST Premier Spring Groups 2024 d. 21. januar.
#3(Med 0 svar)
24. januar 2024 kl. 17:19
bimse
Fair! Min fejl :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.